Nieuws

11-11-2022

Zondag 27 november zullen we afreizen naar Valkenswaard voor een gala, georganiseerd door Siam-Gym. Vier vechters zullen uitkomen voor Sportcentrum ReBo. Thyara Magalhaes zal haar laatste N partij draaien voor ze promoveert naar de C-Klasse. Safouane Ahrazi, Steffany Holswilder en Jade Koolmees zullen een jeugdpartij draaien. Kaarten verkrijgbaar aan de deur.

28-10-2022

🗓 R O O S T E R W I J Z I G I N G

Vanaf volgende week (31 oktober) gaat het nieuwe rooster in. De donderdag en vrijdag trainingen worden omgewisseld. Ook verandert de tijd van de conditietraining. Het nieuwe rooster is als volgt:

– Kickboksen dames: dinsdag en donderdag van 19u tot 20u

– Kickboksen gemengd: dinsdag en donderdag van 20u tot 21u

– Conditietraining: vrijdag van 19u tot 20u, verplicht voor de wedstrijd vechters.

26-10-2022

Zaterdag 12 november zal Yesper ‘The Wizard’ Schouten zijn 2e B-partij draaien in een 4 man toernooi. Locatie: Optisport Sportboulevard in Dordrecht. Kaarten verkrijgbaar via Yesper zelf of Patrick. Zorg dat je er bij bent, vuurwerk gegarandeerd!

22-10-2022

In de herfstvakantie (24 t/m 28 oktober) hanteren we een aangepast rooster:

🍁Maandag en woensdag: boksen van 20uu tot 21:00u

🍁Dinsdag en donderdag: kickboksen gezamenlijk 19:30u tot 20:30u

🍁Vrijdag gesloten.

🍁Geen jeugd- en geen conditietraining

24-09-2022

Zaterdag 24 september zijn we met z’n allen afgereisd naar Eindhoven voor een internationaal gala georganiseerd door Enfusion. Steffany Holswilder en Yesper Schouten hebben beiden een vlammende partij neergezet. 

Steffany mocht het gala openen en vocht een jeugdpartij. Ze begon de 1e ronde sterk, deze was duidelijk voor haar. In de 2e ronde zette ze haar tegenstander nog meer onder druk, waar haar tegenstander niet mee om wist te gaan. Uit machteloosheid gaf haar tegenstander Steffany ineens een draaitrap op haar lever waardoor ze helaas op moest geven. Een leerproces voor de volgende keer, altijd je dekking op orde hebben. Ondanks het verlies heeft ze een mooie partij neer gezet , op naar de volgende! 

Yesper ‘The Wizard’ Schouten was uitgenodigd voor zijn eerste B-klasse partij. Dit bracht de nodige spanning met zich mee. Je eerste B-partij op zo’n groot internationaal podium. Alle ogen waren op hem gericht, maar we waren goed voorbereid en klaar om te vlammen. Yesper heeft z’n tegenstander binnen 10 seconden op TKO (Technische Knock-Out) neer gehaald d.m.v. een serie prachtige knieën naar het hoofd.  Heel goed voor z’n zelfvertrouwen! Na afloop heeft hij verschillende uitnodigen gekregen van diverse organisaties. Het volgende gala waar hij mag vlammen staat al weer voor de deur: 12 november, wederom bij Enfusion, een 4-mans toernooi in Dordrecht. Dat wordt weer een spektakel!

20-09-2022

Volgende week start de najaarsserie van Bravo. 28 september, 5, 12 en 19 oktober ben je van harte welkom om 4 proeflessen te volgen. Aanmelden kan helaas niet meer. Heb je je aangemeld via het Evertshuis, dan krijg je vanzelf bericht. Tot volgende week!

19-09-2022

Zaterdag 24 september belooft een mooie dag te worden voor Sportcentrum ReBo. Steffany Holswilder zal haar eerste Enfusion partij draaien en trapt daarmee gelijk het gala af. Yesper ’the wizard’ Schouten zal ook vechten. Hij zal zijn eerste B-partij draaien. Kaarten zijn te koop bij Patrick Schouten, wees er snel bij want het gaat hard!

16-09-2022

De najaarsmarkt optocht was een groot succes! Vroeg in de middag stonden Ingeborg, Sandra, Nance, Vincent en Ron al klaar om de kar te versieren. DJ-Vincent Drive-In show was ook weer van de partij. Om 17:30u konden de kinderen op de kar en om 18:30u liepen de lopers richting de verzamelplek. Het was een waar feestje zo met elkaar in het dorp. Sportcentrum ReBo: De gezelligste sportschool van Nederland!

10-09-2022

Beste leden,

Donderdag is het zo ver: de optocht van de najaarsmarkt! 🥳 de jeugd verzamelt om 17:30u bij de sportschool. Je mag sportieve kleding aan trekken en als je het leuk vindt mag je ook je bandage om doen. Jullie krijgen een shirt van ons te leen. Als je zelf een ReBo shirt hebt mag je deze uiteraard ook dragen. De ouders en volwassenen die mee lopen verzamelen om 18:30u bij ReBo en lopen dan gezamenlijk naar het verzamelpunt waar ze aansluiten achter de kar. Ook jullie mogen een ReBo shirt aantrekken. Deze komen als het goed is deze week binnen. We eindigen in het dorp en keren dan gezamenlijk terug naar het Sportcentrum waar je opgehaald kunt worden. Word je eerder opgehaald (bijvoorbeeld in het dorp), laat dit dan weten aan Els i.v.m. overzicht/veiligheid.

We hopen dat jullie allemaal meelopen🥳🥳

Tot donderdag!

Groetjes Team ReBo

05-09-2022

Zaterdag 3 september was het groot feest bij ons. Samen met de (oud) leden vierden we ons tien jarig jubileum in Scouting gebouw Bolaro. In de middag was er een kinderprogramma met een springkussen en patat en ’s avonds was het de beurt aan de oudere leden.

De avond werd geopend door wethouder Knol die zijn waardering voor de sport en het sportcentrum uitsprak. Hij prees de samenwerking met de buurtsportcoaches en de goede sfeer die we uitstralen. ‘Respect en vertrouwen staat hoog aangeschreven. Iedereen is welkom, het voelt als familie’. Ook sprak hij de hoop uit op een nieuw kickboksgala. Ten slotte gaf hij onze eigen Saïd en, mede-oprichter, Mo een beeldje namens de gemeente welke de symbolische weg naar de top uitbeeldt. Saïd bedankte op zijn beurt de vele vrijwilligers waarna hij zelf namens alle (oud)leden een cadeaubon van Body Casting Nederland aangeboden kreeg om zijn vuisten te vereeuwigen in een jubileum beeld. Na deze plechtigheden ging de muziek aan en kon het feest beginnen. Er werden herinneringen opgehaald, er werden foto’s getoond en er was voldoende te eten en te drinken. Kortom, een geslaagd feest! Op naar de volgende tien jaar!

15-08-2022

Kom je 3 september ook naar ons 10 jarig bestaan? Meld je vóór 27 augustus aan bij één van de trainers via mail, app of bij de balie in de sportschool. Het jeugdprogramma start om 16:30u, daar zal een springkussen staan, een popcornmachine en verschillende spellen. Als afsluiter eten we met z’n allen patat!

Voor de volwassenen start het programma om 19:00u. Wethouder Knol zal het feest openen dus zorg dat je op tijd bent. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen we herinneringen ophalen, er zullen foto’s getoond worden en DJ Vincent zorgt voor de muziek. Het belooft een mooi feest te worden. Kom zoveel mogelijk op de fiets. Locatie: Scoutinggebouw Bolaro, Dronenweg 2a.

Het feest wordt mede mogelijk gemaakt door: DJ Vincent, Kim’s springkussenverhuur, Welex, SPW Montage stoffering en BYSO Design

30-07-2022

Vandaag weer druk bezig geweest met ons 10 jarig bestaan! Patrick en Els zijn naar Alphen a/d Rijn gereden om bij shirtjedrukken.nl shirts te ontwerpen voor de Limited Edition. Ze hebben gelijk een proefdruk meegekregen! De kleur en het materiaal wijzigt nog naar sport editie, maar tekst en plaatsing blijft zo. Bij de sportschool komen lijsten te liggen om je maat door te geven. Ook kun je daar proef passen, er komt een vrouwen- en herenmodel. 17,50 per shirt, limited edition dus wees er snel bij! 💪🏼

11-07-2022

☀️ Tijd voor rust! || ZOMERVAKANTIE ☀️

De eerste drie weken, 11 t/m 29 juli, zijn we gesloten voor alle trainingen. De laatste drie weken, 1 t/m 19 augustus, hanteren we een aangepast rooster:

Maandag, woensdag, vrijdag: gesloten
Dinsdag (2, 9, 16 aug) en donderdag (4, 11 en 18 aug):
– 18:30u – 19:30u alle jeugd gezamenlijk
– 20:00u – 21:00u boksen, kickboksen en dames gezamenlijk training. Aanmelden is niet nodig.

Mochten we jullie niet meer zien: een hele fijne vakantie! Ontspan, geniet en tot in het nieuwe seizoen! Vanaf maandag 23 augustus trainen we weer volgens het normale rooster.

Groetjes, Team ReBo 🥊

02-07-2022

2 juli was het zo ver, Yesper Schouten betrad de ring voor zijn laatste C-Partij. Samen met een grote schare fans vertrok hij naar Echt in Limburg om zijn naam op de kaart te zetten. Na zijn laatste wedstrijd bij de Bonjasky Academi heeft hij o.l.v. trainer Saïd Ahrazi dagelijks getraind om op topniveau te kunnen presteren en dat is gelukt. De eerste ronde was overduidelijk voor Schouten, dit gaf hem de ruimte om in de tweede ronde iets meer te spelen met zijn tegenstander. Hierdoor heeft hij, mede door het lengte verschil, wat stevige hoeken moeten incasseren, maar ook daar was op getraind. De 3e ronde was wederom voor Schouten en zo trok hij voor het oog van het enthousiaste publiek de winst naar zich toe. Promotie naar de B-Klasse en een mooie beloning voor het harde werk! Dank aan de sponsors, SPW Montage en Stoffering en Johan van Vliet, en trainer/coach Ahrazi voor het vertrouwen, dank aan alle fans voor de support. Als laatste ook dank aan Yael Heatubun en FightPerformance voor de organisatie.

02-07-2022

Yesper ‘The Wizard’ Schouten is gewogen en op gewicht, de partij staat. Vanavond gaat hij knallen in Echt, Limburg.

01-07-2022

Bodegraven, 1 juli 2022

Keurmerk Vechtsportautoriteit voor Sportcentrum ReBo

De Bodegraafse sportschool Sportcentrum ReBo heeft het Keurmerk Vechtsportautoriteit in ontvangst genomen. De sportschool voldoet aan alle eisen die de Nederlandse Vechtsportautoriteit stelt op het gebied van gezondheid, veiligheid en gedragsregels. De gym van Saïd Ahrazi verzorgt lessen in kickboksen, boksen en verschillende conditietrainingen voor volwassenen en jongeren van alle niveaus. Van onervaren beginners tot (aanstaande) topsporters trainen in dezelfde zaal, allemaal met hun eigen ambities.

“Nu nog mag iedereen zich trainer noemen en ergens les geven, tot ergernis van velen in de vechtsport,” stelt Herbert Dekkers, voorzitter van de Nederlandse Vechtsportautoriteit. “Hang een bokszak op in je schuur en noem jezelf sportschool: daar willen de vechtsportsector en gemeenten

van af. Daarom is het Keurmerk Vechtsportautoriteit in het leven geroepen.” De Nederlandse Vechtsportautoriteit is de toezichthoudende organisatie voor het kickboksen, thaiboksen en mixed martial arts (mma) in Nederland. Hierin wordt samengewerkt met de vechtsportbonden en overheden, met steun van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en sportkoepel NOC*NSF.

Het keurmerk geeft de gemeente zicht op de kwaliteit van vechtsportscholen. Zo kunnen ze de rotte appels gaan weren, en samenwerking zoeken met de sportscholen die hun zaken wel op orde hebben. Op den duur zullen gemeenten alleen samenwerken met keurmerkhouders. Sportscholen zonder keurmerk worden straks uitgesloten van wedstrijden. “Ook voor sporters is het Keurmerk goed,” stelt Dekkers. “Nederland is een topland in de vechtsport. Die positie kan je alleen houden als iedereen de lat hoog legt. Dat begint bij de gyms.

24-06-2022

☀️ Tijd voor rust! || ZOMERVAKANTIE ☀️

Nog twee weken en dan is het zomervakantie. De eerste drie weken, week 28, 29 en 30, zijn we gesloten voor alle trainingen. De laatste drie weken, week 31 t/m 33, hanteren we een aangepast rooster:

Maandag, woensdag, vrijdag: gesloten
Dinsdag en donderdag:
– 18:30u – 19:30u alle jeugd gezamenlijk
– 20:00u – 21:00u boksen, kickboksen en dames gezamenlijk training. Aanmelden is niet nodig.

Mochten we jullie niet meer zien: een hele fijne vakantie! Ontspan, geniet en tot in het nieuwe seizoen!

Groetjes, Team ReBo 🥊

18-06-2022

Zaterdag 2 juli zal Yesper Schouten zijn laatste partij voor de zomerstop vechten. Hij heeft er hard voor getraind en het belooft een spektakel te worden. Ga je ook mee? Bestel je kaarten bij Saïd, Patrick of Yesper en geniet mee van deze avond vol volwassen partijen. Het gala start om 17:00u in Echt, Limburg.

08-06-2022

Hoera! Dit jaar bestaan we 10 jaar. De voorbereidingen voor het feest zijn al in volle gang. Zet de datum vast in je agenda en zorg dat je er bij bent. Iedereen die op welke manier dan ook betrokken is geweest is van harte welkom. (Oud) leden, mede oprichters, organisatie van gala’s, (oud) trainers, kinderen enz. enz. Houdt de website/socials in de gaten voor de flyer met meer informatie!

23-05-2022

Beste leden, i.v.m. Hemelvaartsdag en Pinksteren zijn we donderdag 26 mei en maandag 6 juni gesloten voor training. Vrijdag 27 mei zal er gezamenlijke training zijn van 19:30u tot 20:30u. De rest van de week hanteren we het gebruikelijke rooster, te vinden onder ’tijden/prijzen’.

21-05-2022

Zaterdag 21 mei zijn we met een grote groep afgereisd naar Almere voor het Raw Diamonds XVI gala o.l.v. Remy Bonjasky. Ezra Slappendel vocht zijn eerste jeugdpartij. De eerste ronde was even inkomen, de tweede ronde ging gelijk op en de derde ronde was overduidelijk voor Ezra. Knap hoe hij zich niet liet kennen, doorzette en zijn energie goed doseerde. Helaas draaide de partij uit op verlies, maar desalniettemin zijn we ongelooflijk trots op hem!

Aan het einde van de avond was de beurt aan Yesper Schouten, hij vocht na een lange stilte een C-Partij en had een flinke schare fans verzameld. Yesper deed zijn bijnaam ‘The Wizard’ eer aan en deelde een aantal technisch zeer sterke stoten en trappen uit. Hij zette door en gaf niet op, hield zijn hoofd omhoog en vocht zichzelf helemaal leeg. Ook voor Yesper eindigde de partij helaas in verlies, maar voor de korte voorbereidingstijd die hij had, heeft hij echt gestreden als een leeuw! Diep respect voor deze partij! Hoofd omhoog en op naar het volgende gala!

16-05-2022

Hoera! Onze eigen Saïd, eigenaar en hoofdtrainer, mocht vandaag na hard werken zijn diploma trainer/coach niveau 3 in ontvangst nemen. Deze diploma is aangeboden door SKMO Vakbekwaam en wordt officieel erkend door NOC*NSF en de Vechtsport Autoriteit. Top gedaan Saïd, jij (en wij) kunt (kunnen) voorlopig weer vooruit!

13-05-2022

🔥 A F T E L L E N 🔥

Het is bijna zo ver, zaterdag 21 mei zullen er 2 vechters in de ring staan bij Remy Bonjaski Sport Academy in Almere. Ezra Slappendel zal hier zijn 1e jeugdpartij draaien en Yesper Schouten keert na 7 terug in Almere om daar een C partij te draaien. Ook mee om aan te moedigen? Tot het einde van de week kun je kaart(en) in de voorverkoop kopen. Stuur even een berichtje via onze Facebook chat, kinderen tot 15 jaar betalen €27,50 en 16+ betaalt €30,00. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de deur voor een prijs van €35,00. Nu reserveren geeft zekerheid, vol = vol🥊

11-05-2022

Hoeraaa! De 1e BRAVO lessen zitten er op en wat was het gezellig. Er was zelfs een jarige job in de groep 🥳 In de eerste groep trainen er wel 16 kinderen mee. We zijn gestart met de basis en hebben spelenderwijs veel aan conditie en kracht gewerkt. De komende 3 weken zullen we dit steeds een beetje uitbouwen. Op naar volgende week! 💪🏼🔥

06-05-2022

Beste sportieve en lieve vrienden van Sportcentrum ReBo,

Wat een verrassing dinsdagavond….. Gerekend op een handjevol in de vakantie, toen trof ik een overvolle sportschool aan voor de gezamenlijke training. De sportschool mooi versierd en een levensgrote Jan op een mooie display met jullie persoonlijke boodschappen.
Van trainen kwam niet veel want een interview en foto shoot was door het ‘organisatie team’ van o.a. Els, Saïd en Patrick geregeld. Gelukkig nog even de les over kunnen nemen van Saïd en contact met jullie op de mat kunnen hebben.

Zeer dankbaar voor alle mooie cadeaus zoals diner voucher, kickbox broek en shirt met ‘Ouwe Jan’ opdruk, wijn, kaarten en andere cadeaus. Nog veel meer dankbaar voor jullie vriendschap en waardering. Zeker ook de speciale aanwezigheid van het ReBo team die vanaf de start en de gala’s erbij waren, Mo, Diane en Annelies.

Mooi om te zien hoe de jonkies zich hebben ontwikkeld zoals Steffany, Yesper en zeker ook Yassine die ReBo’s 1e A-klasser en kampioen werd. Fijn Mo dat je met je mannen voor mij bent gekomen, laten we weer snel samen trainen!

Als laatste natuurlijk voor mijn beste vriend Saïd waar ik een groot deel van mijn 65 jaren mee heb getraind. Eerst in Gouda en vanaf de start van Sportcentrum ReBo in Bodegraven en de opening van onze mooi sportschool 10 jaar geleden.

Genoeg motivatie om niet de handdoek in de ring te gooien en nog een aantal jaren met jullie deze mooie sport te beoefenen!

Respect!
Jan

04-05-2022

Ook BR6 was gisteren aanwezig bij het feestje van Jan. André van Egdom heeft een mooi artikel en interview geplaatst. Klik op deze link om naar het artikel te gaan.

Let op: Vanavond start de training 20:15u i.v.m. Dodenherdenking

03-05-2022

Vrijdag 29 april werd Ouwe Jan 65 jaar! Deze mijlpaal moest natuurlijk gevierd worden. Via de groepsapp waren er zoveel mogelijk mensen opgetrommeld om Jan te komen feliciteren. Er was een banner vol felicitaties en een journalist van BR6. Jan kreeg een nieuw setje sportkleding met de passende tekst ‘Ouwe Jan 65’ gedrukt en had zelf taart meegenomen om uit te delen. Dat is ook iets wat Jan typeert, delen met anderen. Jan is ooit gestart als vechter, heeft op hoog niveau wedstrijden gespeeld. Ging mee als verzorger, trainer, is scheidsrechter en spreker geweest tijdens het REBO Gala in Bodegraven en ondersteunt al lange tijd Saïd bij verschillende lessen. Jan, van harte en we hopen nog vele jaren van je te genieten!

30-04-2022

Vandaag mochten we sinds lange tijd weer eens een Clinic geven! 7 vrienden, die elkaar nog kennen van de middelbare school en inmiddels allemaal hun eigen weg zijn gegaan, waren op zoek naar een sportief uitje en kwamen via één van onze boksleden bij ons terecht. Tijdens de Clinic hebben ze de beginselen van het kickboksen geleerd en veel gelachen met elkaar. Daarna lekker douchen en bijkomen bij de Molen. Een top uitje! Ook interesse in een clinic? Mail dan snel naar info@sportcentrumrebo.nl en meld je aan!

20-04-2022

Wist je dat de Bravo lessen binnenkort weer gaan beginnen? En dat we in de eerste groep wel 16 (!) aanmeldingen hebben? Hoe leuk is dat! Helaas ben je voor de eerste groep te laat om mee te doen, maar in de tweede groep (11 t/m 15 jaar) is nog ruimte. Meld je snel aan via de website van het Evertshuis en we zien je 11 mei in de sportschool!

02-04-2022

Komende maand is de Ramadan, we wensen onze leden die mee doen veel succes, liefde en kracht.

Daarnaast zijn we in de maand april gesloten op Goede Vrijdag, 2e Paasdag en Koningsdag. De donderdag voor Goede Vrijdag zal een kickboksles zijn i.p.v. Conditietraining. Houd de appgroepen in de gaten. Ook zijn de komende maand de vrijdag trainingen gezamenlijk van 19:30u tot 20:30u.

Groetjes Team ReBo

27-03-2022

Met vier jeugdvechters zijn we afgereisd naar Valkenswaard voor het gala van Siam-Gym. Na een lange stop vanwege Corona was het weer genieten om zo met elkaar op stap te gaan. Safouane Ahrazi, Steffany Holswilder, Yelina Jasperse en Jade Koolmees kwamen uit voor Sportcentrum ReBo. Ze hebben hard gestreden en weer mooie ervaringen opgedaan. Al met al was het een geslaagde dag, op naar het volgende gala!

18-03-2022

Hoera! Vandaag was het groot feest in de sportschool. Patrick én Els zijn namelijk allebei jarig! Patrick werd 50 en Els 30. Alle reden voor een feestje. Donderdagavond had Patrick overal vlaggetjes met ’30’ opgehangen en toen Els vrijdag binnenkwam om stiekem vlaggetjes voor Patrick op te hangen, wist ze niet waar ze kijken moest. Met behulp van een aantal boksleden is er een grote Abraham pop opgezet voor Patrick die voor veel bekijks zorgde. ’s Avonds hadden ze samen voor taart gezorgd en was zo hebben ze beiden een gezellige verjaardag gehad.

08-03-2022

Persbericht:

Na een lange periode van stilte rondom de wedstrijden is Sportcentrum ReBo er weer helemaal klaar voor. Met vier jeugdvechters reizen ze eind deze maanda f naar Valkenswaard om te schitteren in de ring.

Safouane Ahrazi, Steffany Holswilder, Yélina Jasperse en Jade Koolmees hebben er hard voor getraind en zijn klaar om te vechten voor de overwinning. Extra bijzonder is dat er scouts aanwezig zullen zijn van Enfusion Eindhoven, wat de druk wellicht groter maakt, maar als de vier talenten gewoon hun best doen en genieten van de partij komt het helemaal goed!

04-03-2022

Beste Leden,

Vanaf het tweede kwartaal 2022, zal de contributie verhoogd worden met
5 euro per abonnement. De nieuwe prijzen zijn te vinden op de pagina tijden/prijzen en in de brief die gedeeld is via de groepsapps. In die brief vind je ook informatie over de reden van verhoging en de procedure rondom het afschrijven van de contributie. Zit je niet in de groepsapp maar wil je wel weten wat er verandert, of heb je andere vragen? Mail dan naar info@sportcentrumrebo.nl.

We hopen op jullie begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,
Team ReBo

20-02-2022

Beste leden,

De voorjaarsvakantie komt er aan (28 februari t/m/ 4 maart) en dat betekent dat we een aangepast rooster hanteren.

 • Jeugd: Geen training
 • Boksen: maandag en woensdag van 20.00 tot 21.00 uur
 • Kickboksen: Beide groepen samen op dinsdag en vrijdag van 19.30 tot 20.30 uur
 • Conditietraining: Geen training

Daarnaast komen de corona maatregelen te vervallen ( afstand, mondkapje en QR code) We heten je van harte welkom

Fijne vakantie en tot snel,

Team ReBo

20-01-2022

𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗵𝗼𝗿𝗲𝗰𝗮 🍽🏋️
Een aantal sportaanbieders, waaronder Sportcentrum ReBo, in Bodegraven hebben de handen ineengeslagen om de lokale horeca een hart onder de riem te steken. Alle horecamedewerkers- en eigenaren kunnen een gratis 10-lessenkaart krijgen, waarmee ze bij de deelnemende sportclubs gratis twee lessen kunnen volgen.

Het initiatief kwam voort uit onvrede over de coronamaatregelen die veel ondernemers hard raken. Achter de schermen werd gesproken om een gezamenlijke actie te voeren, maar dat bleek niet nodig: vorige week vrijdag werd bekend dat alle sportclubs en verenigingen weer open mochten, maar de horeca nog niet. De onderlinge contacten waren al gelegd en zo ontstond het idee om gezamenlijk iets voor de collega-ondernemers (en medewerkers) in de horecabranche te doen. We weten immers allemaal hoe belangrijk het is om te bewegen. Het resultaat is een toffe kaart, ontworpen door Esther van Krimpen (Creative Me). Met dank aan Star Reklame zijn de kaarten kosteloos gemaakt!

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met één van de clubs om een kaart te bemachtigen. Op de site van www.senw-br.nl staan alle deelnemende clubs nogmaals vermeld.

15-01-2022

Lieve leden,

N.a.v. de persconferentie van net heb ik goed nieuws: We mogen weer open! Dat betekent dat we vanaf a.s. maandag het normale rooster weer hanteren:

 • Boksen gemengd, maandag en woensdag van 20:00u tot 21:00u.
 • Kickboksen dames, dinsdag en vrijdag van 19:00u tot 20:00u
 • Kickboksen gemengd, dinsdag en vrijdag 20:00u tot 21:00u
 • Conditietraining donderdag van 20:00u tot 21:00u
 • Jeugd maandag en woensdag: 1e groep van 18:00u tot 18:45u (6 t/m 11 jaar), 2e groep van 19:00u t/m 19:45u (11 t/m 15 jaar)

Let op: vanaf 18 jaar is een QR-code en een mondkapje buiten de mat verplicht.

Ik hoop jullie snel te zien.
Groetjes Saïd

09-01-2022

Wat was het genieten, de beweegroute dwars door de Dronenwijk. Samen met de buurtsportcoach van SenW Bodegraven Reeuwijk liepen er wel 30 kinderen mee! Onwijs leuk dat er ook zoveel vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes bij waren. Samen bewegen geeft plezier! Wij kijken er heel positief op terug. Houd de app in de gaten voor de volgende activiteit!

21-12-2021

Lieve kanjers,

We balen onwijs dat we dicht zijn vanwege de lockdown, maar dit betekend niet dat we stil zitten!! Bekijk dit filmpje en doe mee!

Stuur je Buiten Beweeg Foto in en haal je beloning op als we weer gaan trainen Geef ook even aan of je foto op facebook gedeeld mag worden!

Motiveer elkaar en blijf lekker bewegen, tot snel!

Team ReBo

18-12-2021

Beste leden,

Helaas hebben we zojuist gehoord dat we vanaf morgenochtend t/m vrijdag 14 januari 2022 in lockdown moeten en dus niet mogen sporten. Dat betekent dat wij ook de deuren moeten sluiten. Hier balen we enorm van. We willen jullie bedanken voor jullie trouw en betrokkenheid de afgelopen tijd en hopen dat jullie blijven steunen.
Bij vragen kun je het beste contact opnemen met Saïd via app of e-mail: info@sportcentrumrebo.nl.

We wensen jullie alvast hele fijne dagen en een goede jaarwisseling. Op naar 2022, een jaar vol gezondheid en hopelijk open sportscholen.

Team ReBo

27-11-2021

Gezien de maatregelen die vrijdag 26 november gedeeld zijn, hanteren we de komende weken een aangepast rooster.

Let op: Mondkapjes buiten de mat zijn verplicht, net als 1,5 meter afstand. Daarnaast ben je in het bezit van een QR-code (18+) en bij klachten blijf je thuis. Bij twijfel ook. Aanmelden is voor de volwassenen verplicht. Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang naar de les en verlaat de sportschool na afloop direct. Bij binnenkomst ontsmet je je handen, pompjes staan op de bar.

 • Woensdag 16:00 tot 17:00: Gemengd boksen / kickboksen, aanmelden verplicht
 • Vrijdag 16:00u tot 16:45u: Jeugdles, beide groepen. Publiek niet toegestaan.
 • Zaterdag 10:00u tot 11:00u: boksen gemengd , aanmelden verplicht
 • Zaterdag 11:00u tot 12:00u: kickboksen gemengd, aanmelden verplicht

Bij vragen graag een mail naar info@sportcentrumrebo.nl

We hopen op jullie begrip en zien jullie graag in de sportschool.

26-11-2021

UPDATE

📣 Kastopruiming! Verschillende soorten handschoenen, nooit gebruikt, nieuw uit het plastic in de uitverkoop. Bieden vanaf..

Foto 1: MMA, bieden vanaf 10 euro
Foto 2: Bokshandschoenen 10 Oz, bieden vanaf 20 euro
Foto 3: Bokshandschoenen 14 Oz, bieden vanaf 25 euro.

Graag privé berichtje naar Saïd of mailtje naar info@sportcentrumrebo.nl en wie weet zijn ze van jou

10-11-2021

Beste ouder(s) / verzorger(s), vanavond de 2e BRAVO les! Wil je als ouder(s)/verzorger(s) blijven kijken? Vergeet je QR-code dan niet mee te nemen. Voor de mensen die deze niet hebben, doen we de lamellen open zodat je ook van buiten mee kunt kijken, koffie of thee verkrijgbaar bij de bar. We hopen op jullie begrip. Tot vanavond! Team ReBo

01-11-2021

Afgelopen weekend zijn Saïd en Patrick naar de Boosterstore gereden voor de nieuwe trapkussens. Grote dank aan Ibrahim Zembib voor de service en gastvrijheid. We kunnen er weer tegenaan!

30-10-2021

De BRAVO lessen gaan bijna van start. De kinderen die aangemeld zijn hebben een informatiemail ontvangen (via ouders/verzorgers) en zijn vanaf woensdag 3 november van harte welkom om 4 woensdagen mee te trainen. Er zullen voldoende trainers aanwezig zijn, zodat er voldoende aandacht is voor elk kind, dus ook voor onze vaste leden en de leden die mee doen met de DEMO dag 18 december. Bij deze willen we BRAVO bedanken voor het regelen van dit najaar seizoen, we zijn blij dat we weer nieuwe kinderen welkom mogen heten en gaan voor gezellige en leerzame trainingen. Ben je te laat voor de BRAVO serie? In het voorjaar krijg je weer een kans om mee te doen. Duurt dat te lang voor je? Mail dan naar info@sportcentrumrebo.nl of vul het formulier op de website in voor een gratis en vrijblijvende proefles. We zien je in de sportschool! Sportieve groet, Team ReBo.