Nieuws

16-09-2023

Zaterdag 16 september was het weer tijd voor de Najaarsmarkt. Vorig jaar liepen we mee met de optocht, dit jaar waren we te vinden op het beweegplein. Dit was een nieuw initiatief vanuit Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk en een uitgelezen kans om onze sportschool te promoten.

Naast dat we heel de dag aanwezig waren met een kraam, hebben we ook een demo mogen geven op het podium. Bijna 45 mensen hebben meegedaan met de challenge en de winnaars zijn inmiddels op de hoogte gebracht. Naast deze 45 mensen mochten we ook nieuwe leden verwelkomen en hebben we een heel aantal proeflessen gepland én de kaaskoningin is langs geweest. Een geslaagde dag! Dank aan alle vrijwilligers!

14-07-2023

Vrijdag 14 juli hebben Denise, Yélina, Nanna en Els bijna 500 kinderen kennis laten maken met kickboksen. 

Ze waren uitgenodigd door het Kinderfeest om vier keer een clinic te komen geven aan per keer 120 kinderen. Voor het Kinderfeest een mooie invulling van Sport & Spel en voor ons een mooie kans om de vereniging te promoten. 

En wat waren de kinderen (en begeleiders!) enthousiast, er werd goed geluisterd en ontzettend goed meegedaan. Stralende kinderen en veel rode wangen, kortom: er is goed bewogen! De kinderen hebben de stoot technieken geleerd en aan de conditie gewerkt. Doordat het zo’n grote groep was, kon er helaas niet met materiaal gewerkt worden, maar dat hebben we opgelost door bij elkaar op de handen te stoten. Dit alles met veel respect voor elkaar. We doen elkaar geen pijn, we werken samen en we maken plezier! Beide partijen kijken terug op een zeer geslaagde samenwerking. 

02-07-2023

Tijd voor de grote schoonmaak! Rond 10u waren Saïd en Patrick er al om alles naar buiten te verplaatsen, om 11u kwamen de hulptroepen en zijn de taken verdeeld. De mat, de spiegels, het materiaal, de kleedkamers, de vloeren, de ramen, de balie, de toiletten, de douches, de zakken; kortom: alles is onder handen genomen! Ook zijn er extra haakjes opgehangen bij de douches, staat de bankjes in de kleedkamers weer stevig en zijn alle steps weer gelijmd. Driss (Allround Cleaning Service), Sandra, Nance, Sabine, Ingeborg, Els, Patrick, Richard; ontzettend bedankt voor alle hulp! De sportschool straalt weer!

01-07-2023

Een aantal maanden geleden ontvingen we een uitnodiging van André van Egmond (BR6) om deel te nemen aan een speciale zomerstop uitzending van de radio, een samenwerking tussen BR6, Midland FM en RTV Gouwestad vanuit Grieks Restaurant Rhodos in Gouda. Verschillende verenigingen, wethouders en sportscholen sloten aan. Ook de burgemeester was van de partij. Wij mochten de uitzending afsluiten en konden vertellen wat kickboksen eigenlijk is, waarom respect zo ontzettend belangrijk is en hoe wij dit in onze sportschool waarborgen. Dank voor de uitnodiging!

Via deze link kom je bij het fragment, zelf nog even doorklikken naar week 26, uur 4. Van minuut 40 t/m 48 zijn wij te horen!

04-06-2023

Afgelopen zaterdag zijn we met vijf jeugdvechters en een schare fans afgereisd naar Deventer voor Rise of the talents van ChokDee. Rishi had de aftrap en heeft een hele sterke partij neergezet, ontzettend goed geluisterd naar zijn hoek en overtuigend gewonnen. Jade was daarna aan de beurt, zijn vocht een pittige partij en heeft veel moeten incasseren. De wedstrijd eindigde in verlies maar ontzettend goed stand gehouden! Yélina was als derde en was helaas te veel bezig met bijzaken, ze kwam niet lekker in haar partij. Goed druk gezet, maar net te weinig voor winst. De partij eindigde met twee winnaars. Safouane vocht een hele sterke eerste en tweede ronde, veel harde en rake trappen en stoten. Helaas kwam hij in de derde ronde conditioneel te kort waardoor er twee winnaars waren. Abdessalam mocht als laatste aantreden, hij vocht zijn eerste jeugdpartij en heeft goed gevochten. Helaas verlies, maar een mooie ervaring rijker.

Ontzettend trots op al onze vijf vechters, hier gaan we in de toekomst nog meer van zien! Ook dank aan alle fans die mee waren en dank aan WFCA en ChokDee voor de hartelijke ontvangst. Een mooi, zonnig gala met een hele positieve en sportieve sfeer!

31-05-2023

Woensdagavond 31 juni kregen we Dames 1 van Volleybalverenging DVC uit Driebruggen te gast. Zij hebben sinds kort een nieuwe teamsamenstelling en waren op zoek naar een teambuildings clinic. Dan ben je bij ons aan het goede adres! Na een warming-up hebben ze eerst de traptechnieken geleerd en daarna mochten ze steeds in wisselende tweetallen combinaties uitvoeren. Veel plezier en sportiviteit. Ook zo’n leuke clinic voor je team? Neem vrijblijvend contact op met ons via e-mail.

20-05-2023

Zaterdag 3 juni reizen we met Yélina, Rishi, Safouane en Abdesalam af naar Deventer voor een thuisgala. Kaarten verkrijgbaar bij de deur. Reis je mee?

24-04-2023

Maandag 24 april was het dan eindelijk zover, Saïd kon het eerder gegoten beeld komen ophalen bij BodyCasting Nederland. Met een gezonde dosis spanning gingen we op weg. Compleet met gouden kleed was de onthulling een mooie verrassing. Twee prachtig in zilver gegoten vuisten kwamen te voor schijn. Ontzettend mooi geworden, boven verwachting. Namens alle (oud) leden die mee betaald hebben: Bedankt!

17-04-2023

☀️ M e i v a k a n t i e ☀️

🥊Dinsdag 25 en vrijdag 28 april: Gezamenlijk trainen 19:30u-20:30u (boksen en kickboksen, dames en heren)

🥊Donderdag 27 april gesloten 🇳🇱

🥊Dinsdag 2 mei: Gezamenlijk trainen 19:30u-20:30u (boksen en kickboksen, dames en heren)

🥊Donderdag 4 mei LET OP i.v.m. dodenherdenking: 20:15u-21:15u gezamenlijk trainen (boksen en kickboksen, dames en heren)

🥊Vrijdag 5 mei bij voldoende animo conditie training van 19u-20u

11-03-2023

A.s. zaterdag 18 maart zullen we met jeudvechters Rishi en Yélina afreizen naar Breda voor een thuisgala bij Fight 4 Victory. Kaarten zijn online of bij de deur beschikbaar. Rishi en Yélina hebben er hard voor getraind dus we gaan vol vertrouwen op weg!

22-02-2023

🌷V o o r j a a r s v a k a n t i e 🌷 – 27 februari t/m 3 maart 2023

🥊 Boksen: minimaal 5 aanmeldingen in de app, bij minder gaat de les niet door. Boksers die graag willen sporten kunnen aansluiten bij de Kickboksgroep.

🥊 Kickboksen: dinsdag volgen we het gewone rooster, donderdag trainen we gezamenlijk van 19:30u tot 20:30u.

🥊 Conditie training en jeugdlessen vervallen

Vanaf 6 maart gaat het gewone rooster weer in.

Fijne vakantie! 🌷

15-02-2023

Woensdag 15 februari kwamen er twee afgevaardigden van de Vechtsport Autoriteit langs voor een Audit. Ze hebben met Saïd een rondje door de sportschool gedaan en waren onder de indruk van wat ze zagen. Daarna hebben Saïd, Patrick en Els een aantal vragen beantwoord rondom hygiëne, veiligheid, grensoverschrijdend gedrag en doping gebruik. Als laatste keken ze nog een stukje van de eerste jeugdles mee. Al met al een geslaagde Audit waar we trots op terug kijken. Het keurmerk blijft voorlopig nog even hangen!

11-02-2023

Vandaag vocht Thyara op het Enfusion gala van Ring Fight Promotions. Tijdens Scouting Talents bij Siam-Gym was ze gescout en ze vocht haar eerste c-partij. Haar tegenstander was al ervaren in de C klasse maar Thyara was er helemaal klaar voor. Aan goede zin en enthousiasme lag het zeker niet! Helaas kreeg ze in de eerste ronde een rake klap op haar hoofd waardoor ze niet zo scherp meer zag. In de tweede ronde werd de partij gestaakt door de scheidsrechter. Even balen, maar een zeer leerzame partij! Zoals ze zelf zei: ‘Dit is nog maar het begin, jullie gaan nog meer van mij zien’.

20-01-2023

Helaas is Yesper door een blessure afwezig tijdens het Enfusion gala van 11 februari in Nijmegen. Thyara zal wel aanwezig zijn en vecht tegen Siam-Gym.

29-12-2022

Naast Yesper Schouten zal ook Thyara Magalhaes 11 februari aantreden in de ring voor haar eerste C-Partij. Dit omdat ze afgelopen gala is gescout! We zijn heel trots op haar. Op een goede voorbereiding!

29-12-2022

Afgelopen maand is onze jeugdtrainer Sandra hard bezig geweest met het behalen van een certificaat en diploma. De opleiding bestond uit 4 cursusdagen en een examendag. Sandra heeft met goed gevolg de Pads Training afgerond en heeft haar diploma gehaald voor kickboxing instructeur. We zijn trots en blij en benieuwd wat ze de jeugd nog maar kan bij brengen!

24-12-2022

17-12-2022

🎄Beste leden,

van 23 december t/m 1 januari zijn we gesloten voor alle groepen. Let op: de conditietraining van 23 december gaat dus NIET door.

Vanaf 2 januari draaien we weer volgens het normale rooster. Voor jeugd zijn we vanaf 9 januari weer open.

Hele fijne dagen en tot in het nieuwe jaar!

Groetjes Team ReBo🎄

12-12-2022

Wat zijn wij als jeugdtrainers ontzettend trots op al onze kanjers. Het hele jaar hebben ze inzet getoond en hebben ze hard getraind om de basistechnieken van het kickboksen onder de knie te krijgen. Gisteren kwam Saïd langs tijdens de twee jeugdlessen om op vier onderdelen te bekijken of dit gelukt was. Als je drie van de vier onderdelen goed volbracht, kon je een diploma ontvangen en wat bleek: al onze jeugdleden zijn geslaagd!

De eerste groep was iets nerveuzer dan de tweede groep maar het ging super. Handjes hoog, goed indraaien bij een trap, goed luisteren, stoten bij je hoofd vandaan en vooral veel plezier maken. Ze mochten zelf per twee even in de ring om met Steffany te padsen.

De tweede groep werd iets strenger aangepakt, logisch, zij zijn ouder en zitten in de meeste gevallen al langer op kickboksen. Maar ook daar ging het goed. We zijn heel trots op onze jeugdleden en zijn blij dat we ze allemaal konden belonen met een diploma. Jubileumjaar 2022 is goed afgerond! Op naar het volgende seizoen!

Ook meetrainen bij de jeugd? De eerste groep traint op maandag- en woensdagavond van 18:00u tot 18:45u, zij zijn tussen de 6 en 11 jaar oud. De tweede groep (van 11 tot 15 jaar oud) traint ook op maandag- en woensdagavond maar dan van 19:00u tot 19:45u. Een proefles is gratis en vrijblijvend. Zien we je snel?

10-12-2022

Gisteren was het zo ver, de cadeaubon namens alle (oud)leden voor Saïd kon ingewisseld worden. Om 15u werden we verwacht bij BodyCasting Nederland. Na de galerie bekeken te hebben kon Saïd onder het genot van heerlijk bakje koffie zijn wensen doorgeven. De houding werd goed op de foto gezet en het gieten kon beginnen. Dank voor de gastvrijheid en goede zorgen. We zijn heel benieuwd naar het eindresultaat!

10-12-2022

Na lange tijd stapt Damian Rys de ring weer in voor een B-Partij. Hij heeft er hard voor getraind dus het belooft een mooie partij te worden. Kaarten zijn verkrijgbaar via Patrick of Saïd en kosten 20 euro. De deuren gaan om 12:00u open, het gala start om 13:00u.

03-12-2022

LET OP: A.s. maandag 5 december zijn we i.v.m. Sinterklaasavond voor de jeugd gesloten. De boksles om 20u gaat wel door, aanmelden in de app.

30-11-2022

Het was weer zo ver, alle jeugdleden mochten hun handschoen zetten bij Sportcentrum ReBo. Op maandag 28 november is er door beide groepen hard gezongen, toen was het afwachten wat de Sint ging doen. Woensdag kwam de eerste groep opgewonden binnen, zouden ze langs geweest zijn? Sandra en Nance hadden een echte pietengym in elkaar gezet dus eerst moest er nog gesport worden! Gelukkig was Sinterklaas langs geweest en konden ze allemaal met een klein presentje naar huis. Ook de 2e groep heeft een presentje gekregen. Het was een gezellige avond.

28-11-2022

Afgelopen zondag zijn we met vier vechters afgereisd naar Valkenswaard voor Scouting Talents georganiseerd door Siam-Gym. Jade Koolmees ging vlammend van start, wat een overwinning op haarzelf! Alle drie de rondes gestreden als een leeuw. Helaas geen wint, maar wel persoonlijke winst voor haar. Daarna was Steffany Holswilder aan de beurt. Zij vocht een ReMatch en moest in de eerste ronde even inkomen. De tweede en derde ronde waren voor haar maar helaas besloot de jury onbeslist. Onterecht. Safouane Ahrazi mocht daarna de ring in. Hij was aan de winnende hand maar door een medische ingreep moest hij helaas stoppen. Veel beterschap. Thyara Magalhaes mocht als laatste aantreden. Zij zette gelijk vanaf het begin voldoende druk om haar tegenstander aan het wankelen te brengen, waardoor haar hoek de handdoek in de ring gooide. Overtuigd gewonnen! Een dag met dubbele gevoelens, trots op al onze vechters! Op naar het volgende gala!

11-11-2022

Zondag 27 november zullen we afreizen naar Valkenswaard voor een gala, georganiseerd door Siam-Gym. Vier vechters zullen uitkomen voor Sportcentrum ReBo. Thyara Magalhaes zal haar laatste N partij draaien voor ze promoveert naar de C-Klasse. Safouane Ahrazi, Steffany Holswilder en Jade Koolmees zullen een jeugdpartij draaien. Kaarten verkrijgbaar aan de deur.

28-10-2022

🗓 R O O S T E R W I J Z I G I N G

Vanaf volgende week (31 oktober) gaat het nieuwe rooster in. De donderdag en vrijdag trainingen worden omgewisseld. Ook verandert de tijd van de conditietraining. Het nieuwe rooster is als volgt:

– Kickboksen dames: dinsdag en donderdag van 19u tot 20u

– Kickboksen gemengd: dinsdag en donderdag van 20u tot 21u

– Conditietraining: vrijdag van 19u tot 20u, verplicht voor de wedstrijd vechters.

26-10-2022

Zaterdag 12 november zal Yesper ‘The Wizard’ Schouten zijn 2e B-partij draaien in een 4 man toernooi. Locatie: Optisport Sportboulevard in Dordrecht. Kaarten verkrijgbaar via Yesper zelf of Patrick. Zorg dat je er bij bent, vuurwerk gegarandeerd!

22-10-2022

In de herfstvakantie (24 t/m 28 oktober) hanteren we een aangepast rooster:

🍁Maandag en woensdag: boksen van 20uu tot 21:00u

🍁Dinsdag en donderdag: kickboksen gezamenlijk 19:30u tot 20:30u

🍁Vrijdag gesloten.

🍁Geen jeugd- en geen conditietraining

24-09-2022

Zaterdag 24 september zijn we met z’n allen afgereisd naar Eindhoven voor een internationaal gala georganiseerd door Enfusion. Steffany Holswilder en Yesper Schouten hebben beiden een vlammende partij neergezet. 

Steffany mocht het gala openen en vocht een jeugdpartij. Ze begon de 1e ronde sterk, deze was duidelijk voor haar. In de 2e ronde zette ze haar tegenstander nog meer onder druk, waar haar tegenstander niet mee om wist te gaan. Uit machteloosheid gaf haar tegenstander Steffany ineens een draaitrap op haar lever waardoor ze helaas op moest geven. Een leerproces voor de volgende keer, altijd je dekking op orde hebben. Ondanks het verlies heeft ze een mooie partij neer gezet , op naar de volgende! 

Yesper ‘The Wizard’ Schouten was uitgenodigd voor zijn eerste B-klasse partij. Dit bracht de nodige spanning met zich mee. Je eerste B-partij op zo’n groot internationaal podium. Alle ogen waren op hem gericht, maar we waren goed voorbereid en klaar om te vlammen. Yesper heeft z’n tegenstander binnen 10 seconden op TKO (Technische Knock-Out) neer gehaald d.m.v. een serie prachtige knieën naar het hoofd.  Heel goed voor z’n zelfvertrouwen! Na afloop heeft hij verschillende uitnodigen gekregen van diverse organisaties. Het volgende gala waar hij mag vlammen staat al weer voor de deur: 12 november, wederom bij Enfusion, een 4-mans toernooi in Dordrecht. Dat wordt weer een spektakel!

20-09-2022

Volgende week start de najaarsserie van Bravo. 28 september, 5, 12 en 19 oktober ben je van harte welkom om 4 proeflessen te volgen. Aanmelden kan helaas niet meer. Heb je je aangemeld via het Evertshuis, dan krijg je vanzelf bericht. Tot volgende week!

19-09-2022

Zaterdag 24 september belooft een mooie dag te worden voor Sportcentrum ReBo. Steffany Holswilder zal haar eerste Enfusion partij draaien en trapt daarmee gelijk het gala af. Yesper ’the wizard’ Schouten zal ook vechten. Hij zal zijn eerste B-partij draaien. Kaarten zijn te koop bij Patrick Schouten, wees er snel bij want het gaat hard!

16-09-2022

De najaarsmarkt optocht was een groot succes! Vroeg in de middag stonden Ingeborg, Sandra, Nance, Vincent en Ron al klaar om de kar te versieren. DJ-Vincent Drive-In show was ook weer van de partij. Om 17:30u konden de kinderen op de kar en om 18:30u liepen de lopers richting de verzamelplek. Het was een waar feestje zo met elkaar in het dorp. Sportcentrum ReBo: De gezelligste sportschool van Nederland!

10-09-2022

Beste leden,

Donderdag is het zo ver: de optocht van de najaarsmarkt! 🥳 de jeugd verzamelt om 17:30u bij de sportschool. Je mag sportieve kleding aan trekken en als je het leuk vindt mag je ook je bandage om doen. Jullie krijgen een shirt van ons te leen. Als je zelf een ReBo shirt hebt mag je deze uiteraard ook dragen. De ouders en volwassenen die mee lopen verzamelen om 18:30u bij ReBo en lopen dan gezamenlijk naar het verzamelpunt waar ze aansluiten achter de kar. Ook jullie mogen een ReBo shirt aantrekken. Deze komen als het goed is deze week binnen. We eindigen in het dorp en keren dan gezamenlijk terug naar het Sportcentrum waar je opgehaald kunt worden. Word je eerder opgehaald (bijvoorbeeld in het dorp), laat dit dan weten aan Els i.v.m. overzicht/veiligheid.

We hopen dat jullie allemaal meelopen🥳🥳

Tot donderdag!

Groetjes Team ReBo

05-09-2022

Zaterdag 3 september was het groot feest bij ons. Samen met de (oud) leden vierden we ons tien jarig jubileum in Scouting gebouw Bolaro. In de middag was er een kinderprogramma met een springkussen en patat en ’s avonds was het de beurt aan de oudere leden.

De avond werd geopend door wethouder Knol die zijn waardering voor de sport en het sportcentrum uitsprak. Hij prees de samenwerking met de buurtsportcoaches en de goede sfeer die we uitstralen. ‘Respect en vertrouwen staat hoog aangeschreven. Iedereen is welkom, het voelt als familie’. Ook sprak hij de hoop uit op een nieuw kickboksgala. Ten slotte gaf hij onze eigen Saïd en, mede-oprichter, Mo een beeldje namens de gemeente welke de symbolische weg naar de top uitbeeldt. Saïd bedankte op zijn beurt de vele vrijwilligers waarna hij zelf namens alle (oud)leden een cadeaubon van Body Casting Nederland aangeboden kreeg om zijn vuisten te vereeuwigen in een jubileum beeld. Na deze plechtigheden ging de muziek aan en kon het feest beginnen. Er werden herinneringen opgehaald, er werden foto’s getoond en er was voldoende te eten en te drinken. Kortom, een geslaagd feest! Op naar de volgende tien jaar!

15-08-2022

Kom je 3 september ook naar ons 10 jarig bestaan? Meld je vóór 27 augustus aan bij één van de trainers via mail, app of bij de balie in de sportschool. Het jeugdprogramma start om 16:30u, daar zal een springkussen staan, een popcornmachine en verschillende spellen. Als afsluiter eten we met z’n allen patat!

Voor de volwassenen start het programma om 19:00u. Wethouder Knol zal het feest openen dus zorg dat je op tijd bent. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen we herinneringen ophalen, er zullen foto’s getoond worden en DJ Vincent zorgt voor de muziek. Het belooft een mooi feest te worden. Kom zoveel mogelijk op de fiets. Locatie: Scoutinggebouw Bolaro, Dronenweg 2a.

Het feest wordt mede mogelijk gemaakt door: DJ Vincent, Kim’s springkussenverhuur, Welex, SPW Montage stoffering en BYSO Design

30-07-2022

Vandaag weer druk bezig geweest met ons 10 jarig bestaan! Patrick en Els zijn naar Alphen a/d Rijn gereden om bij shirtjedrukken.nl shirts te ontwerpen voor de Limited Edition. Ze hebben gelijk een proefdruk meegekregen! De kleur en het materiaal wijzigt nog naar sport editie, maar tekst en plaatsing blijft zo. Bij de sportschool komen lijsten te liggen om je maat door te geven. Ook kun je daar proef passen, er komt een vrouwen- en herenmodel. 17,50 per shirt, limited edition dus wees er snel bij! 💪🏼

11-07-2022

☀️ Tijd voor rust! || ZOMERVAKANTIE ☀️

De eerste drie weken, 11 t/m 29 juli, zijn we gesloten voor alle trainingen. De laatste drie weken, 1 t/m 19 augustus, hanteren we een aangepast rooster:

Maandag, woensdag, vrijdag: gesloten
Dinsdag (2, 9, 16 aug) en donderdag (4, 11 en 18 aug):
– 18:30u – 19:30u alle jeugd gezamenlijk
– 20:00u – 21:00u boksen, kickboksen en dames gezamenlijk training. Aanmelden is niet nodig.

Mochten we jullie niet meer zien: een hele fijne vakantie! Ontspan, geniet en tot in het nieuwe seizoen! Vanaf maandag 23 augustus trainen we weer volgens het normale rooster.

Groetjes, Team ReBo 🥊

02-07-2022

2 juli was het zo ver, Yesper Schouten betrad de ring voor zijn laatste C-Partij. Samen met een grote schare fans vertrok hij naar Echt in Limburg om zijn naam op de kaart te zetten. Na zijn laatste wedstrijd bij de Bonjasky Academi heeft hij o.l.v. trainer Saïd Ahrazi dagelijks getraind om op topniveau te kunnen presteren en dat is gelukt. De eerste ronde was overduidelijk voor Schouten, dit gaf hem de ruimte om in de tweede ronde iets meer te spelen met zijn tegenstander. Hierdoor heeft hij, mede door het lengte verschil, wat stevige hoeken moeten incasseren, maar ook daar was op getraind. De 3e ronde was wederom voor Schouten en zo trok hij voor het oog van het enthousiaste publiek de winst naar zich toe. Promotie naar de B-Klasse en een mooie beloning voor het harde werk! Dank aan de sponsors, SPW Montage en Stoffering en Johan van Vliet, en trainer/coach Ahrazi voor het vertrouwen, dank aan alle fans voor de support. Als laatste ook dank aan Yael Heatubun en FightPerformance voor de organisatie.

02-07-2022

Yesper ‘The Wizard’ Schouten is gewogen en op gewicht, de partij staat. Vanavond gaat hij knallen in Echt, Limburg.

01-07-2022

Bodegraven, 1 juli 2022

Keurmerk Vechtsportautoriteit voor Sportcentrum ReBo

De Bodegraafse sportschool Sportcentrum ReBo heeft het Keurmerk Vechtsportautoriteit in ontvangst genomen. De sportschool voldoet aan alle eisen die de Nederlandse Vechtsportautoriteit stelt op het gebied van gezondheid, veiligheid en gedragsregels. De gym van Saïd Ahrazi verzorgt lessen in kickboksen, boksen en verschillende conditietrainingen voor volwassenen en jongeren van alle niveaus. Van onervaren beginners tot (aanstaande) topsporters trainen in dezelfde zaal, allemaal met hun eigen ambities.

“Nu nog mag iedereen zich trainer noemen en ergens les geven, tot ergernis van velen in de vechtsport,” stelt Herbert Dekkers, voorzitter van de Nederlandse Vechtsportautoriteit. “Hang een bokszak op in je schuur en noem jezelf sportschool: daar willen de vechtsportsector en gemeenten

van af. Daarom is het Keurmerk Vechtsportautoriteit in het leven geroepen.” De Nederlandse Vechtsportautoriteit is de toezichthoudende organisatie voor het kickboksen, thaiboksen en mixed martial arts (mma) in Nederland. Hierin wordt samengewerkt met de vechtsportbonden en overheden, met steun van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en sportkoepel NOC*NSF.

Het keurmerk geeft de gemeente zicht op de kwaliteit van vechtsportscholen. Zo kunnen ze de rotte appels gaan weren, en samenwerking zoeken met de sportscholen die hun zaken wel op orde hebben. Op den duur zullen gemeenten alleen samenwerken met keurmerkhouders. Sportscholen zonder keurmerk worden straks uitgesloten van wedstrijden. “Ook voor sporters is het Keurmerk goed,” stelt Dekkers. “Nederland is een topland in de vechtsport. Die positie kan je alleen houden als iedereen de lat hoog legt. Dat begint bij de gyms.

24-06-2022

☀️ Tijd voor rust! || ZOMERVAKANTIE ☀️

Nog twee weken en dan is het zomervakantie. De eerste drie weken, week 28, 29 en 30, zijn we gesloten voor alle trainingen. De laatste drie weken, week 31 t/m 33, hanteren we een aangepast rooster:

Maandag, woensdag, vrijdag: gesloten
Dinsdag en donderdag:
– 18:30u – 19:30u alle jeugd gezamenlijk
– 20:00u – 21:00u boksen, kickboksen en dames gezamenlijk training. Aanmelden is niet nodig.

Mochten we jullie niet meer zien: een hele fijne vakantie! Ontspan, geniet en tot in het nieuwe seizoen!

Groetjes, Team ReBo 🥊

18-06-2022

Zaterdag 2 juli zal Yesper Schouten zijn laatste partij voor de zomerstop vechten. Hij heeft er hard voor getraind en het belooft een spektakel te worden. Ga je ook mee? Bestel je kaarten bij Saïd, Patrick of Yesper en geniet mee van deze avond vol volwassen partijen. Het gala start om 17:00u in Echt, Limburg.

08-06-2022

Hoera! Dit jaar bestaan we 10 jaar. De voorbereidingen voor het feest zijn al in volle gang. Zet de datum vast in je agenda en zorg dat je er bij bent. Iedereen die op welke manier dan ook betrokken is geweest is van harte welkom. (Oud) leden, mede oprichters, organisatie van gala’s, (oud) trainers, kinderen enz. enz. Houdt de website/socials in de gaten voor de flyer met meer informatie!

23-05-2022

Beste leden, i.v.m. Hemelvaartsdag en Pinksteren zijn we donderdag 26 mei en maandag 6 juni gesloten voor training. Vrijdag 27 mei zal er gezamenlijke training zijn van 19:30u tot 20:30u. De rest van de week hanteren we het gebruikelijke rooster, te vinden onder ’tijden/prijzen’.

21-05-2022

Zaterdag 21 mei zijn we met een grote groep afgereisd naar Almere voor het Raw Diamonds XVI gala o.l.v. Remy Bonjasky. Ezra Slappendel vocht zijn eerste jeugdpartij. De eerste ronde was even inkomen, de tweede ronde ging gelijk op en de derde ronde was overduidelijk voor Ezra. Knap hoe hij zich niet liet kennen, doorzette en zijn energie goed doseerde. Helaas draaide de partij uit op verlies, maar desalniettemin zijn we ongelooflijk trots op hem!

Aan het einde van de avond was de beurt aan Yesper Schouten, hij vocht na een lange stilte een C-Partij en had een flinke schare fans verzameld. Yesper deed zijn bijnaam ‘The Wizard’ eer aan en deelde een aantal technisch zeer sterke stoten en trappen uit. Hij zette door en gaf niet op, hield zijn hoofd omhoog en vocht zichzelf helemaal leeg. Ook voor Yesper eindigde de partij helaas in verlies, maar voor de korte voorbereidingstijd die hij had, heeft hij echt gestreden als een leeuw! Diep respect voor deze partij! Hoofd omhoog en op naar het volgende gala!

16-05-2022

Hoera! Onze eigen Saïd, eigenaar en hoofdtrainer, mocht vandaag na hard werken zijn diploma trainer/coach niveau 3 in ontvangst nemen. Deze diploma is aangeboden door SKMO Vakbekwaam en wordt officieel erkend door NOC*NSF en de Vechtsport Autoriteit. Top gedaan Saïd, jij (en wij) kunt (kunnen) voorlopig weer vooruit!

13-05-2022

🔥 A F T E L L E N 🔥

Het is bijna zo ver, zaterdag 21 mei zullen er 2 vechters in de ring staan bij Remy Bonjaski Sport Academy in Almere. Ezra Slappendel zal hier zijn 1e jeugdpartij draaien en Yesper Schouten keert na 7 terug in Almere om daar een C partij te draaien. Ook mee om aan te moedigen? Tot het einde van de week kun je kaart(en) in de voorverkoop kopen. Stuur even een berichtje via onze Facebook chat, kinderen tot 15 jaar betalen €27,50 en 16+ betaalt €30,00. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de deur voor een prijs van €35,00. Nu reserveren geeft zekerheid, vol = vol🥊

11-05-2022

Hoeraaa! De 1e BRAVO lessen zitten er op en wat was het gezellig. Er was zelfs een jarige job in de groep 🥳 In de eerste groep trainen er wel 16 kinderen mee. We zijn gestart met de basis en hebben spelenderwijs veel aan conditie en kracht gewerkt. De komende 3 weken zullen we dit steeds een beetje uitbouwen. Op naar volgende week! 💪🏼🔥

06-05-2022

Beste sportieve en lieve vrienden van Sportcentrum ReBo,

Wat een verrassing dinsdagavond….. Gerekend op een handjevol in de vakantie, toen trof ik een overvolle sportschool aan voor de gezamenlijke training. De sportschool mooi versierd en een levensgrote Jan op een mooie display met jullie persoonlijke boodschappen.
Van trainen kwam niet veel want een interview en foto shoot was door het ‘organisatie team’ van o.a. Els, Saïd en Patrick geregeld. Gelukkig nog even de les over kunnen nemen van Saïd en contact met jullie op de mat kunnen hebben.

Zeer dankbaar voor alle mooie cadeaus zoals diner voucher, kickbox broek en shirt met ‘Ouwe Jan’ opdruk, wijn, kaarten en andere cadeaus. Nog veel meer dankbaar voor jullie vriendschap en waardering. Zeker ook de speciale aanwezigheid van het ReBo team die vanaf de start en de gala’s erbij waren, Mo, Diane en Annelies.

Mooi om te zien hoe de jonkies zich hebben ontwikkeld zoals Steffany, Yesper en zeker ook Yassine die ReBo’s 1e A-klasser en kampioen werd. Fijn Mo dat je met je mannen voor mij bent gekomen, laten we weer snel samen trainen!

Als laatste natuurlijk voor mijn beste vriend Saïd waar ik een groot deel van mijn 65 jaren mee heb getraind. Eerst in Gouda en vanaf de start van Sportcentrum ReBo in Bodegraven en de opening van onze mooi sportschool 10 jaar geleden.

Genoeg motivatie om niet de handdoek in de ring te gooien en nog een aantal jaren met jullie deze mooie sport te beoefenen!

Respect!
Jan

04-05-2022

Ook BR6 was gisteren aanwezig bij het feestje van Jan. André van Egdom heeft een mooi artikel en interview geplaatst. Klik op deze link om naar het artikel te gaan.

Let op: Vanavond start de training 20:15u i.v.m. Dodenherdenking

03-05-2022

Vrijdag 29 april werd Ouwe Jan 65 jaar! Deze mijlpaal moest natuurlijk gevierd worden. Via de groepsapp waren er zoveel mogelijk mensen opgetrommeld om Jan te komen feliciteren. Er was een banner vol felicitaties en een journalist van BR6. Jan kreeg een nieuw setje sportkleding met de passende tekst ‘Ouwe Jan 65’ gedrukt en had zelf taart meegenomen om uit te delen. Dat is ook iets wat Jan typeert, delen met anderen. Jan is ooit gestart als vechter, heeft op hoog niveau wedstrijden gespeeld. Ging mee als verzorger, trainer, is scheidsrechter en spreker geweest tijdens het REBO Gala in Bodegraven en ondersteunt al lange tijd Saïd bij verschillende lessen. Jan, van harte en we hopen nog vele jaren van je te genieten!

30-04-2022

Vandaag mochten we sinds lange tijd weer eens een Clinic geven! 7 vrienden, die elkaar nog kennen van de middelbare school en inmiddels allemaal hun eigen weg zijn gegaan, waren op zoek naar een sportief uitje en kwamen via één van onze boksleden bij ons terecht. Tijdens de Clinic hebben ze de beginselen van het kickboksen geleerd en veel gelachen met elkaar. Daarna lekker douchen en bijkomen bij de Molen. Een top uitje! Ook interesse in een clinic? Mail dan snel naar info@sportcentrumrebo.nl en meld je aan!

20-04-2022

Wist je dat de Bravo lessen binnenkort weer gaan beginnen? En dat we in de eerste groep wel 16 (!) aanmeldingen hebben? Hoe leuk is dat! Helaas ben je voor de eerste groep te laat om mee te doen, maar in de tweede groep (11 t/m 15 jaar) is nog ruimte. Meld je snel aan via de website van het Evertshuis en we zien je 11 mei in de sportschool!

02-04-2022

Komende maand is de Ramadan, we wensen onze leden die mee doen veel succes, liefde en kracht.

Daarnaast zijn we in de maand april gesloten op Goede Vrijdag, 2e Paasdag en Koningsdag. De donderdag voor Goede Vrijdag zal een kickboksles zijn i.p.v. Conditietraining. Houd de appgroepen in de gaten. Ook zijn de komende maand de vrijdag trainingen gezamenlijk van 19:30u tot 20:30u.

Groetjes Team ReBo

27-03-2022

Met vier jeugdvechters zijn we afgereisd naar Valkenswaard voor het gala van Siam-Gym. Na een lange stop vanwege Corona was het weer genieten om zo met elkaar op stap te gaan. Safouane Ahrazi, Steffany Holswilder, Yelina Jasperse en Jade Koolmees kwamen uit voor Sportcentrum ReBo. Ze hebben hard gestreden en weer mooie ervaringen opgedaan. Al met al was het een geslaagde dag, op naar het volgende gala!

18-03-2022

Hoera! Vandaag was het groot feest in de sportschool. Patrick én Els zijn namelijk allebei jarig! Patrick werd 50 en Els 30. Alle reden voor een feestje. Donderdagavond had Patrick overal vlaggetjes met ’30’ opgehangen en toen Els vrijdag binnenkwam om stiekem vlaggetjes voor Patrick op te hangen, wist ze niet waar ze kijken moest. Met behulp van een aantal boksleden is er een grote Abraham pop opgezet voor Patrick die voor veel bekijks zorgde. ’s Avonds hadden ze samen voor taart gezorgd en was zo hebben ze beiden een gezellige verjaardag gehad.

08-03-2022

Persbericht:

Na een lange periode van stilte rondom de wedstrijden is Sportcentrum ReBo er weer helemaal klaar voor. Met vier jeugdvechters reizen ze eind deze maanda f naar Valkenswaard om te schitteren in de ring.

Safouane Ahrazi, Steffany Holswilder, Yélina Jasperse en Jade Koolmees hebben er hard voor getraind en zijn klaar om te vechten voor de overwinning. Extra bijzonder is dat er scouts aanwezig zullen zijn van Enfusion Eindhoven, wat de druk wellicht groter maakt, maar als de vier talenten gewoon hun best doen en genieten van de partij komt het helemaal goed!

04-03-2022

Beste Leden,

Vanaf het tweede kwartaal 2022, zal de contributie verhoogd worden met
5 euro per abonnement. De nieuwe prijzen zijn te vinden op de pagina tijden/prijzen en in de brief die gedeeld is via de groepsapps. In die brief vind je ook informatie over de reden van verhoging en de procedure rondom het afschrijven van de contributie. Zit je niet in de groepsapp maar wil je wel weten wat er verandert, of heb je andere vragen? Mail dan naar info@sportcentrumrebo.nl.

We hopen op jullie begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,
Team ReBo

20-02-2022

Beste leden,

De voorjaarsvakantie komt er aan (28 februari t/m/ 4 maart) en dat betekent dat we een aangepast rooster hanteren.

 • Jeugd: Geen training
 • Boksen: maandag en woensdag van 20.00 tot 21.00 uur
 • Kickboksen: Beide groepen samen op dinsdag en vrijdag van 19.30 tot 20.30 uur
 • Conditietraining: Geen training

Daarnaast komen de corona maatregelen te vervallen ( afstand, mondkapje en QR code) We heten je van harte welkom

Fijne vakantie en tot snel,

Team ReBo

20-01-2022

𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗵𝗼𝗿𝗲𝗰𝗮 🍽🏋️
Een aantal sportaanbieders, waaronder Sportcentrum ReBo, in Bodegraven hebben de handen ineengeslagen om de lokale horeca een hart onder de riem te steken. Alle horecamedewerkers- en eigenaren kunnen een gratis 10-lessenkaart krijgen, waarmee ze bij de deelnemende sportclubs gratis twee lessen kunnen volgen.

Het initiatief kwam voort uit onvrede over de coronamaatregelen die veel ondernemers hard raken. Achter de schermen werd gesproken om een gezamenlijke actie te voeren, maar dat bleek niet nodig: vorige week vrijdag werd bekend dat alle sportclubs en verenigingen weer open mochten, maar de horeca nog niet. De onderlinge contacten waren al gelegd en zo ontstond het idee om gezamenlijk iets voor de collega-ondernemers (en medewerkers) in de horecabranche te doen. We weten immers allemaal hoe belangrijk het is om te bewegen. Het resultaat is een toffe kaart, ontworpen door Esther van Krimpen (Creative Me). Met dank aan Star Reklame zijn de kaarten kosteloos gemaakt!

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met één van de clubs om een kaart te bemachtigen. Op de site van www.senw-br.nl staan alle deelnemende clubs nogmaals vermeld.

15-01-2022

Lieve leden,

N.a.v. de persconferentie van net heb ik goed nieuws: We mogen weer open! Dat betekent dat we vanaf a.s. maandag het normale rooster weer hanteren:

 • Boksen gemengd, maandag en woensdag van 20:00u tot 21:00u.
 • Kickboksen dames, dinsdag en vrijdag van 19:00u tot 20:00u
 • Kickboksen gemengd, dinsdag en vrijdag 20:00u tot 21:00u
 • Conditietraining donderdag van 20:00u tot 21:00u
 • Jeugd maandag en woensdag: 1e groep van 18:00u tot 18:45u (6 t/m 11 jaar), 2e groep van 19:00u t/m 19:45u (11 t/m 15 jaar)

Let op: vanaf 18 jaar is een QR-code en een mondkapje buiten de mat verplicht.

Ik hoop jullie snel te zien.
Groetjes Saïd

09-01-2022

Wat was het genieten, de beweegroute dwars door de Dronenwijk. Samen met de buurtsportcoach van SenW Bodegraven Reeuwijk liepen er wel 30 kinderen mee! Onwijs leuk dat er ook zoveel vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes bij waren. Samen bewegen geeft plezier! Wij kijken er heel positief op terug. Houd de app in de gaten voor de volgende activiteit!

21-12-2021

Lieve kanjers,

We balen onwijs dat we dicht zijn vanwege de lockdown, maar dit betekend niet dat we stil zitten!! Bekijk dit filmpje en doe mee!

Stuur je Buiten Beweeg Foto in en haal je beloning op als we weer gaan trainen Geef ook even aan of je foto op facebook gedeeld mag worden!

Motiveer elkaar en blijf lekker bewegen, tot snel!

Team ReBo

18-12-2021

Beste leden,

Helaas hebben we zojuist gehoord dat we vanaf morgenochtend t/m vrijdag 14 januari 2022 in lockdown moeten en dus niet mogen sporten. Dat betekent dat wij ook de deuren moeten sluiten. Hier balen we enorm van. We willen jullie bedanken voor jullie trouw en betrokkenheid de afgelopen tijd en hopen dat jullie blijven steunen.
Bij vragen kun je het beste contact opnemen met Saïd via app of e-mail: info@sportcentrumrebo.nl.

We wensen jullie alvast hele fijne dagen en een goede jaarwisseling. Op naar 2022, een jaar vol gezondheid en hopelijk open sportscholen.

Team ReBo

27-11-2021

Gezien de maatregelen die vrijdag 26 november gedeeld zijn, hanteren we de komende weken een aangepast rooster.

Let op: Mondkapjes buiten de mat zijn verplicht, net als 1,5 meter afstand. Daarnaast ben je in het bezit van een QR-code (18+) en bij klachten blijf je thuis. Bij twijfel ook. Aanmelden is voor de volwassenen verplicht. Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang naar de les en verlaat de sportschool na afloop direct. Bij binnenkomst ontsmet je je handen, pompjes staan op de bar.

 • Woensdag 16:00 tot 17:00: Gemengd boksen / kickboksen, aanmelden verplicht
 • Vrijdag 16:00u tot 16:45u: Jeugdles, beide groepen. Publiek niet toegestaan.
 • Zaterdag 10:00u tot 11:00u: boksen gemengd , aanmelden verplicht
 • Zaterdag 11:00u tot 12:00u: kickboksen gemengd, aanmelden verplicht

Bij vragen graag een mail naar info@sportcentrumrebo.nl

We hopen op jullie begrip en zien jullie graag in de sportschool.

26-11-2021

UPDATE

📣 Kastopruiming! Verschillende soorten handschoenen, nooit gebruikt, nieuw uit het plastic in de uitverkoop. Bieden vanaf..

Foto 1: MMA, bieden vanaf 10 euro
Foto 2: Bokshandschoenen 10 Oz, bieden vanaf 20 euro
Foto 3: Bokshandschoenen 14 Oz, bieden vanaf 25 euro.

Graag privé berichtje naar Saïd of mailtje naar info@sportcentrumrebo.nl en wie weet zijn ze van jou

10-11-2021

Beste ouder(s) / verzorger(s), vanavond de 2e BRAVO les! Wil je als ouder(s)/verzorger(s) blijven kijken? Vergeet je QR-code dan niet mee te nemen. Voor de mensen die deze niet hebben, doen we de lamellen open zodat je ook van buiten mee kunt kijken, koffie of thee verkrijgbaar bij de bar. We hopen op jullie begrip. Tot vanavond! Team ReBo

01-11-2021

Afgelopen weekend zijn Saïd en Patrick naar de Boosterstore gereden voor de nieuwe trapkussens. Grote dank aan Ibrahim Zembib voor de service en gastvrijheid. We kunnen er weer tegenaan!

30-10-2021

De BRAVO lessen gaan bijna van start. De kinderen die aangemeld zijn hebben een informatiemail ontvangen (via ouders/verzorgers) en zijn vanaf woensdag 3 november van harte welkom om 4 woensdagen mee te trainen. Er zullen voldoende trainers aanwezig zijn, zodat er voldoende aandacht is voor elk kind, dus ook voor onze vaste leden en de leden die mee doen met de DEMO dag 18 december. Bij deze willen we BRAVO bedanken voor het regelen van dit najaar seizoen, we zijn blij dat we weer nieuwe kinderen welkom mogen heten en gaan voor gezellige en leerzame trainingen. Ben je te laat voor de BRAVO serie? In het voorjaar krijg je weer een kans om mee te doen. Duurt dat te lang voor je? Mail dan naar info@sportcentrumrebo.nl of vul het formulier op de website in voor een gratis en vrijblijvende proefles. We zien je in de sportschool! Sportieve groet, Team ReBo.