Bravo

Elk seizoen doen wij mee met de projecten van Bravo. Tijdens een vierdelige lessenserie maak je op een ontspannen en gezellige manier kennis met de beginselen van het Kickboksen. Je versterkt je weerbaarheid, zelfvertrouwen en leert om steviger in je schoenen te staan. Dit alles doe je samen met leeftijdsgenootjes wat het nóg leuker maakt! Tijdens deze lessen zijn er voldoende trainers aanwezig om jou op weg te helpen. Doe je ook mee?

02-09-2023

Ook dit najaar doen we weer mee met het Bravo aanbod, georganiseerd door het Evertshuis Bodegraven. Vier weken achter elkaar kun je kennismaken met de beginselen van het kickboksen. Aanmelden kan binnenkort via de site, data is 20 & 27 september en 4 & 11 oktober 2023.

11-03-2023

In de maand mei doen we weer mee met het voorjaarsseizoen van Bravo. Woensdag 10, 17, 24 en 31 mei ben je van harte welkom. Aanmelden gaat via het Evertshuis en de lessenserie kost 15 euro.

24-10-2022

Bravo zit er voor 2022 weer op. Onze dank gaat uit naar het Evertshuis voor de organisatie en de ruim 20 kinderen die mee deden dit seizoen. Was je te laat? In het voorjaar doen we weer mee dus houdt de site in de gaten!

19-09-2022

Volgende week start de najaarsserie van Bravo. 28 september, 5, 12 en 19 oktober ben je van harte welkom om 4 proeflessen te volgen. Aanmelden kan helaas niet meer. Heb je je aangemeld via het Evertshuis, dan krijg je vanzelf bericht. Tot volgende week!

01-05-2022

De voorjaarslessen gaan bijna van start, wel 18 kinderen hebben zich dit seizoen ingeschreven! We kijken er naar uit om jullie te ontvangen! Eind mei geven we ons weer op voor het najaar-seizoen dus heb je deze serie gemist dan kun je je later in het jaar gewoon weer inschrijven voor de najaar-serie. We zien je snel!

30-10-2021

Inmiddels zijn alle inschrijvingen voor het najaar gesloten. De kinderen die aangemeld zijn hebben een informatiemail ontvangen en zijn a.s. woensdag 3 november van harte welkom om te starten met de Bravo serie. Te laat met aanmelden? We hebben ons weer ingeschreven voor het voorjaarsseizoen, dus hou de website in de gaten.

01-10-2021

Elk Bravo seizoen zijn ook wij te vinden in het activiteitenboekje. Bravo is voor kinderen op de basisschool. Maak op een ontspannen manier kennis met kickboksen door je aan te melden voor een lessen serie. Tijdens deze lessen draai je mee met de bestaande jeugdgroepen en leren we je de basistechnieken van het kickboksen. Ben je 6 t/m 9 jaar oud? Dan draai je mee in de eerste groep. Ben je 10, 11 of 12 jaar oud, dan ben je van harte welkom in de tweede groep. Onze ervaren trainers zullen je stap voor stap meenemen tijdens de lessen en je zult zien dat je elke week een beetje sterker wordt. Plezier in bewegen, zelfvertrouwen versterken en samenwerken staat centraal tijdens deze lessen. Aanmelden gaat via de website van Bravo. Houdt de Bravo gids in de gaten voor de actuele tijden en leeeftijdsverdeling. Betalen doe je contant tijdens je eerste les. Zien we je snel?

6 t/m 9 jaar inschrijven via Bravo

10 t/m 12 jaar inschrijven via Bravo

Wil je na deze vier lessen lid worden van onze sportschool? Spreek dan één van de trainers aan of download het inschrijfformulier hier.