Agenda

Zaterdag 2 juli 2022, Fight Performance – Echt, Limburg

Zaterdag 2 juli zal Yesper Schouten zijn laatste partij voor de zomerstop vechten. Hij heeft er hard voor getraind en het belooft een spektakel te worden. Het zou leuk zijn als we weer met een grote groep af kunnen reizen naar Echt, Limburg. Er zullen meer volwassen partijen zijn dus naast onze eigen Yesper is er nog genoeg anders te zien. Reserveer je kaarten via Saïd, Patrick of Yesper zelf en wees erbij!

Zaterdag 21 mei 2022, Raw Diamonds XVI – Almere

Zaterdag 21 mei reizen we met twee vechters af naar Almere. Ezra Slappendel zal zijn eerste jeugdpartij draaien. Yesper Schouten keert na 7 jaar weer terug naar Almere voor een C klasse partij. Stuur een mailtje naar info@sportcentrumrebo.nl of spreek Patrick aan voor tickets in de voorverkoop. Kopen aan de deur kan ook, maar vol = vol.

Zondag 27 maart 2022, Scouting Talents – Valkenswaard

Zondag 27 maart zullen we afreizen naar Valkenswaard voor een gala van Siam-Gym. Safouane Ahrazi, Steffany Holswilder, Yélina Jasperse en Jade Koolmees zullen een jeugdpartij vechten. Bijzonder is dat er scouts aanwezig zullen zijn van Enfusion Eindhoven. Komende weken wordt er hard getraind en als de vier talenten gewoon hun best doen en genieten van de partij komt het helemaal goed! We gaan er een mooie dag van maken.

Zaterdag 18 December 2021, Demodag in Den Bosch

Zaterdag 18 December reizen we af naar Den Bosch voor een demodag. De jeugdleden die willen proeven hoe het is on in de ring te vechten zijn van harte uitgenodigd om hier aan mee te doen. Aanmelden voor deze dag kan bij Saïd mét toestemming van je ouders / verzorgers. Let op, het is een demodag, geen officiële wedstrijd, er zijn dus altijd 2 winnaars.

#UPDATE: Helaas is deze demodag niet doorgegaan i.v.m. de corona maatregelen.