Agenda

Zaterdag 30 september 2023, Power Woman – Amsterdam-Noord

Zaterdag 30 september zullen er verschillende vechters deelnemen aan het Woman Only gala in Amsterdam-Noord. In de jeugdklasse zullen Jade Koolmees, Faylin Koolmees en Steffany Holswilder uitkomen. In de C-Klasse zal Thyara Magalhaes een partij draaien. Voor Faylin een extra bijzondere dag, want dit zal haar eerste partij zijn. Er wordt hard getraind. Kaarten zijn 35 euro en alleen verkrijgbaar bij de deur.

Bravo Najaar 2023

Ook dit najaar doen we weer mee met het Bravo aanbod, georganiseerd door het Evertshuis Bodegraven. Vier weken achter elkaar kun je kennismaken met de beginselen van het kickboksen. Aanmelden kan binnenkort via de site, data is 20 & 27 september en 4 & 11 oktober 2023

Beweegplein Najaarsmarkt 2023

Zaterdag 16 september zullen we met een aantal vrijwilligers te vinden zijn op het beweegplein op de Najaarsmarkt in Bodegraven. Dit plein is een nieuw initiatief van SenW Bodegraven-Reeuwijk en geeft sportclubs in Bodegraven-Reeuwijk de mogelijkheid om hun club te promoten. We staan er tussen 10u en 15u. Ook geven we een demo op het podium, die tijden volgen nog. Kom je ook even langs?

Kickboksclinic Kinderfeest

Vrijdag 14 juli zullen we op het Raadhuisplein te vinden zijn om in 4x bijna 500 kinderen kennis te laten maken met kickboksen. Het Kinderfeest in Bodegraven heeft ons gevraagd om hun programma onderdeel ‘Sport&Spel’ in te vullen.

We zullen in de ochtend 2x 20 minuten aanwezig zijn, en in de middag. Aanmelden kan via deze link.

Zomervakantie 2023

Beste leden,

De zomervakantie is in aantocht en dat betekent dat binnenkort ons zomerrooster in gaat.

De eerste drie weken, van maandag 10 juli t/m vrijdag 28 juli zijn we voor alle lessen gesloten. De laatste drie weken van de zomervakantie: maandag 31 juli t/m vrijdag 18 augustus hanteren we het volgende zomerrooster:

🥊 Jeugd: Beide groepen gezamenlijk op dinsdag van 19u tot 19:45u
🥊 Volwassenen: boksen en kickboksen, dames en heren gezamenlijk op dinsdag en donderdag van 20u tot 21u.

Alvast een hele fijne vakantie en rust lekker uit ☀️

Zaterdag 3 juni 2023, Rise of the Talents – Deventer

Zaterdag 3 juni zullen we met vier jeugdvechters en publiek afreizen naar Deventer voor Rise of the Talents. Safouane, Abdesalam, Rishi en Yélina zullen strijden voor de overwinning. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar; reis je mee?

Meivakantie 2023

🥊Dinsdag 25 en vrijdag 28 april: Gezamenlijk trainen 19:30u-20:30u (boksen en kickboksen, dames en heren)

🥊Donderdag 27 april gesloten 🇳🇱

🥊Dinsdag 2 mei: Gezamenlijk trainen 19:30u-20:30u (boksen en kickboksen, dames en heren)

🥊Donderdag 4 mei LET OP i.v.m. dodenherdenking: 20:15u-21:15u gezamenlijk trainen (boksen en kickboksen, dames en heren)

🥊Vrijdag 5 mei bij voldoende animo conditie training van 19u-20u

Zaterdag 18 maart 2023, Fight 4 Victory, Breda

Zaterdag 18 maart reizen we met jeugdvechters af naar Breda. Yélina en Rishi zullen een jeugdpartij draaien. Kaarten beperkt beschikbaar dus wees er snel bij!

Zaterdag 11 februari 2023, Enfusion Nijmegen

Tijdens het gala van afgelopen 27 november in Valkenswaard is Thyara Magalhaes gescout voor een C-partij op het Enfusion Gala in Nijmegen. Yesper Schouten zou ook vechten maar door een blessure aan zijn hand kan hij helaas niet aanwezig zijn. Kaarten zijn verkrijgbaar via Patrick en t/m 29 januari te reserveren. Reis mee en support Thyara bij haar eerst C-Partij.

Zaterdag 17 december 2022, Go Hard Or Go Home, Tilburg

Na lange tijd stapt Damian Rys de ring weer in voor een B-Partij. Hij heeft er hard voor getraind dus het belooft een mooie partij te worden. Kaarten zijn verkrijgbaar via Patrick of Saïd en kosten 20 euro. De deuren gaan om 12:00u open, het gala start om 13:00u.

Helaas hebben we Damian i.v.m. ziekte moeten afmelden. Op naar het volgende gala.

Zondag 27 november 2022, Scouting Talens Valkenswaard

Zondag 27 november zullen we afreizen naar Valkenswaard voor een gala, georganiseerd door Siam-Gym. Vier vechters zullen uitkomen voor Sportcentrum ReBo. Thyara Magalhaes zal haar laatste N partij draaien voor ze promoveert naar de C-Klasse. Safouane Ahrazi, Steffany Holswilder en Jade Koolmees zullen een jeugdpartij draaien. Kaarten verkrijgbaar aan de deur.

Zaterdag 12 november 2022, Enfusion Dordrecht

Zaterdag 12 november zal Yesper ‘The Wizard’ Schouten zijn 2e B-partij draaien in een 4 man toernooi. Locatie: Optisport Sportboulevard in Dordrecht. Kaarten verkrijgbaar via Yesper zelf of Patrick. Zorg dat je er bij bent, vuurwerk gegarandeerd!

Zaterdag 24 september 2022, Enfusion Eindhoven

Zaterdag 24 september belooft een mooie dag te worden voor Sportcentrum ReBo. Steffany Holswilder zal haar eerste Enfusion partij draaien en trapt daarmee gelijk het gala af. Yesper ’the wizard’ Schouten zal ook vechten. Hij zal zijn eerste B-partij draaien. Kaarten zijn te koop bij Patrick Schouten, wees er snel bij want het gaat hard!

Donderdag 15 september 2022, Najaarsmarkt Optocht

Donderdag 15 september zullen we, na een lange Corona stop, weer mee lopen met de najaarsmarkt optocht. Het thema van de najaarsmarkt dit jaar is ‘Kaas vanuit de Cheesvalley de wereld over’. Ook wij zullen de kar rondom dit thema versieren. Er zullen grote wereldbollen zijn, vlaggetjes uit verschillende landen en onze eigen Nance heeft een mooi bord beschilderd. Kom je dit ook bewonderen? Je kunt meelopen (geef je op bij één van de trainers) of langs de route staan. We hopen op veel lopers, zodat we goed zichtbaar zijn!

Zaterdag 3 september 2022, 10 jaar Sportcentrum ReBo

September 2022 is het zo ver, we bestaan 10 jaar. Dit willen we graag met jullie allemaal vieren en wel op 3 september. Om 16:30u start het jeugdprogramma waar een groot springkussen zal zijn, popcorn, verschillende spellen en we eten patat! Om 18:00u is het jeugdfeest weer afgelopen, kom zoveel mogelijk op de fiets!

19:00u start het volwassenen programma. Wethouder Knol zal de avond openen dus zorg dat je op tijd bent. Onder het genot van een hapje en drankje zullen we herinneringen ophalen, er zullen foto’s getoond worden en DJ Vincent komt draaien. Ook aan jullie de vraag om zo veel mogelijk op de fiets te komen.

Geef je voor 27 augustus op bij Saïd, Els (info@sportcentrumrebo.nl) of via de balie in de sportschool. Tot dan!

Het feest wordt mede mogelijk gemaakt door: ‘DJ Vincent, Kim’s springkussenverhuur, SPW Montage Stoffering, Welex en BYSO Design’.

Zaterdag 2 juli 2022, Fight Performance – Echt, Limburg

Zaterdag 2 juli zal Yesper Schouten zijn laatste partij voor de zomerstop vechten. Hij heeft er hard voor getraind en het belooft een spektakel te worden. Het zou leuk zijn als we weer met een grote groep af kunnen reizen naar Echt, Limburg. Er zullen meer volwassen partijen zijn dus naast onze eigen Yesper is er nog genoeg anders te zien. Reserveer je kaarten via Saïd, Patrick of Yesper zelf en wees erbij!

Zaterdag 21 mei 2022, Raw Diamonds XVI – Almere

Zaterdag 21 mei reizen we met twee vechters af naar Almere. Ezra Slappendel zal zijn eerste jeugdpartij draaien. Yesper Schouten keert na 7 jaar weer terug naar Almere voor een C klasse partij. Stuur een mailtje naar info@sportcentrumrebo.nl of spreek Patrick aan voor tickets in de voorverkoop. Kopen aan de deur kan ook, maar vol = vol.

Zondag 27 maart 2022, Scouting Talents – Valkenswaard

Zondag 27 maart zullen we afreizen naar Valkenswaard voor een gala van Siam-Gym. Safouane Ahrazi, Steffany Holswilder, Yélina Jasperse en Jade Koolmees zullen een jeugdpartij vechten. Bijzonder is dat er scouts aanwezig zullen zijn van Enfusion Eindhoven. Komende weken wordt er hard getraind en als de vier talenten gewoon hun best doen en genieten van de partij komt het helemaal goed! We gaan er een mooie dag van maken.

Zaterdag 18 December 2021, Demodag in Den Bosch

Zaterdag 18 December reizen we af naar Den Bosch voor een demodag. De jeugdleden die willen proeven hoe het is on in de ring te vechten zijn van harte uitgenodigd om hier aan mee te doen. Aanmelden voor deze dag kan bij Saïd mét toestemming van je ouders / verzorgers. Let op, het is een demodag, geen officiële wedstrijd, er zijn dus altijd 2 winnaars.

#UPDATE: Helaas is deze demodag niet doorgegaan i.v.m. de corona maatregelen.