Agenda

Zaterdag 18 maart 2023, Fight 4 Victory, Breda

Zaterdag 18 maart reizen we met jeugdvechters af naar Breda. Yélina en Rishi zullen een jeugdpartij draaien. Kaarten beperkt beschikbaar dus wees er snel bij!

Zaterdag 11 februari 2023, Enfusion Nijmegen

Tijdens het gala van afgelopen 27 november in Valkenswaard is Thyara Magalhaes gescout voor een C-partij op het Enfusion Gala in Nijmegen. Yesper Schouten zou ook vechten maar door een blessure aan zijn hand kan hij helaas niet aanwezig zijn. Kaarten zijn verkrijgbaar via Patrick en t/m 29 januari te reserveren. Reis mee en support Thyara bij haar eerst C-Partij.

Zaterdag 17 december 2022, Go Hard Or Go Home, Tilburg

Na lange tijd stapt Damian Rys de ring weer in voor een B-Partij. Hij heeft er hard voor getraind dus het belooft een mooie partij te worden. Kaarten zijn verkrijgbaar via Patrick of Saïd en kosten 20 euro. De deuren gaan om 12:00u open, het gala start om 13:00u.

Helaas hebben we Damian i.v.m. ziekte moeten afmelden. Op naar het volgende gala.

Zondag 27 november 2022, Scouting Talens Valkenswaard

Zondag 27 november zullen we afreizen naar Valkenswaard voor een gala, georganiseerd door Siam-Gym. Vier vechters zullen uitkomen voor Sportcentrum ReBo. Thyara Magalhaes zal haar laatste N partij draaien voor ze promoveert naar de C-Klasse. Safouane Ahrazi, Steffany Holswilder en Jade Koolmees zullen een jeugdpartij draaien. Kaarten verkrijgbaar aan de deur.

Zaterdag 12 november 2022, Enfusion Dordrecht

Zaterdag 12 november zal Yesper ‘The Wizard’ Schouten zijn 2e B-partij draaien in een 4 man toernooi. Locatie: Optisport Sportboulevard in Dordrecht. Kaarten verkrijgbaar via Yesper zelf of Patrick. Zorg dat je er bij bent, vuurwerk gegarandeerd!

Zaterdag 24 september 2022, Enfusion Eindhoven

Zaterdag 24 september belooft een mooie dag te worden voor Sportcentrum ReBo. Steffany Holswilder zal haar eerste Enfusion partij draaien en trapt daarmee gelijk het gala af. Yesper ’the wizard’ Schouten zal ook vechten. Hij zal zijn eerste B-partij draaien. Kaarten zijn te koop bij Patrick Schouten, wees er snel bij want het gaat hard!

Donderdag 15 september 2022, Najaarsmarkt Optocht

Donderdag 15 september zullen we, na een lange Corona stop, weer mee lopen met de najaarsmarkt optocht. Het thema van de najaarsmarkt dit jaar is ‘Kaas vanuit de Cheesvalley de wereld over’. Ook wij zullen de kar rondom dit thema versieren. Er zullen grote wereldbollen zijn, vlaggetjes uit verschillende landen en onze eigen Nance heeft een mooi bord beschilderd. Kom je dit ook bewonderen? Je kunt meelopen (geef je op bij één van de trainers) of langs de route staan. We hopen op veel lopers, zodat we goed zichtbaar zijn!

Zaterdag 3 september 2022, 10 jaar Sportcentrum ReBo

September 2022 is het zo ver, we bestaan 10 jaar. Dit willen we graag met jullie allemaal vieren en wel op 3 september. Om 16:30u start het jeugdprogramma waar een groot springkussen zal zijn, popcorn, verschillende spellen en we eten patat! Om 18:00u is het jeugdfeest weer afgelopen, kom zoveel mogelijk op de fiets!

19:00u start het volwassenen programma. Wethouder Knol zal de avond openen dus zorg dat je op tijd bent. Onder het genot van een hapje en drankje zullen we herinneringen ophalen, er zullen foto’s getoond worden en DJ Vincent komt draaien. Ook aan jullie de vraag om zo veel mogelijk op de fiets te komen.

Geef je voor 27 augustus op bij Saïd, Els (info@sportcentrumrebo.nl) of via de balie in de sportschool. Tot dan!

Het feest wordt mede mogelijk gemaakt door: ‘DJ Vincent, Kim’s springkussenverhuur, SPW Montage Stoffering, Welex en BYSO Design’.

Zaterdag 2 juli 2022, Fight Performance – Echt, Limburg

Zaterdag 2 juli zal Yesper Schouten zijn laatste partij voor de zomerstop vechten. Hij heeft er hard voor getraind en het belooft een spektakel te worden. Het zou leuk zijn als we weer met een grote groep af kunnen reizen naar Echt, Limburg. Er zullen meer volwassen partijen zijn dus naast onze eigen Yesper is er nog genoeg anders te zien. Reserveer je kaarten via Saïd, Patrick of Yesper zelf en wees erbij!

Zaterdag 21 mei 2022, Raw Diamonds XVI – Almere

Zaterdag 21 mei reizen we met twee vechters af naar Almere. Ezra Slappendel zal zijn eerste jeugdpartij draaien. Yesper Schouten keert na 7 jaar weer terug naar Almere voor een C klasse partij. Stuur een mailtje naar info@sportcentrumrebo.nl of spreek Patrick aan voor tickets in de voorverkoop. Kopen aan de deur kan ook, maar vol = vol.

Zondag 27 maart 2022, Scouting Talents – Valkenswaard

Zondag 27 maart zullen we afreizen naar Valkenswaard voor een gala van Siam-Gym. Safouane Ahrazi, Steffany Holswilder, Yélina Jasperse en Jade Koolmees zullen een jeugdpartij vechten. Bijzonder is dat er scouts aanwezig zullen zijn van Enfusion Eindhoven. Komende weken wordt er hard getraind en als de vier talenten gewoon hun best doen en genieten van de partij komt het helemaal goed! We gaan er een mooie dag van maken.

Zaterdag 18 December 2021, Demodag in Den Bosch

Zaterdag 18 December reizen we af naar Den Bosch voor een demodag. De jeugdleden die willen proeven hoe het is on in de ring te vechten zijn van harte uitgenodigd om hier aan mee te doen. Aanmelden voor deze dag kan bij Saïd mét toestemming van je ouders / verzorgers. Let op, het is een demodag, geen officiële wedstrijd, er zijn dus altijd 2 winnaars.

#UPDATE: Helaas is deze demodag niet doorgegaan i.v.m. de corona maatregelen.