Tijden / Prijzen

Op deze pagina vind je de lestijden en prijzen die wij hanteren. We rekenen geen inschrijftarief en je kunt je abonnement stoppen wanneer je wilt, met een maand opzegtermijn. De prijzen op deze pagina gelden per maand en worden per kwartaal afgeschreven. Een proefles is altijd gratis. Materiaal (bandages, handschoenen, scheenbeschermers etc.) kun je de eerste keer bij ons lenen en hoef je dus niet zelf mee te nemen. Wordt je lid? Dan adviseren we om dit zo snel mogelijk aan te schaffen. Dit kan via internet maar ook bij ons. Binnen onze sportschool is er geen enkele vorm van (seksueel) grensoverschrijdend gedrag toegestaan. Mocht je hier toch mee te maken krijgen of dit merken bij een ander, geef dit dan gelijk aan bij één van de trainers zodat zij actie kunnen ondernemen.

Jeugd 1x per week: 20 euro per maand
Jeugd 2x per week: 25 euro per maand
Maandag- en woensdagavond.
Groep 1: 18:00u – 18:45u, leeftijd 6 t/m 10 jaar 
Groep 2: 19:00u – 19:45u, leeftijd 11 t/m 15 jaar

Bewegen en plezier staan centraal in de lessen, zeker bij de eerste groep. Je leert de basis van het kickboksen. Je zult snel zien dat je sterker in je schoenen staat, beter voor jezelf op durft te komen en meer energie hebt. In de tweede groep wordt er al fanatieker gesport en zal je ook kinderen tegenkomen die wedstrijden vechten. Tijdens beide lessen wordt ten alle tijden het vier ogen principe gehanteerd. Na inschrijving wordt je naar leeftijd ingedeeld. Wil je naar de volgende groep? De hoofdtrainer kijkt en bepaald of je hier klaar voor bent. Als je de 15 gepasseerd bent, ben je van harte welkom bij de volwassen groepen.

Boksen (gemengd): 30 euro per maand
Maandag- en woensdagavond: 20:00u – 21:00u

Tijdens dit sport uur staat het boksen centraal. Let op: bij boksen gebruik je geen benen om te trappen. De les begint met een warming-up waarin alle spieren lekker los gemaakt worden. Daarna werk je tijdens gevarieerde opdrachten aan het verbeteren van je techniek, conditie en versterken van je kracht. De les wordt gegeven door een ervaren trainer met oog voor detail en individuele ontwikkeling. Ongeacht niveau, je bent van harte welkom in deze gezellige groep! 

Kickboksen dames: 30 euro per maand
Dinsdag- en donderdagavond: 19:00u-20:00u

Tijdens dit uurtje wordt er door verschillende dames hard gewerkt aan de technieken rondom kickboksen, kracht, conditie en zelfvertrouwen. Je zult snel merken dat je niet alleen fysiek sterker wordt, maar ook mentaal. Het is hard werken, maar na afloop ga je met een voldaan gevoel naar huis. Wil jij je leren verdedigen, of gewoon een uur lekker sporten en je hoofd leeg maken, kom dan langs voor een proefles!  

Kickboksen (gemengd) : 35 euro per maand
Dinsdag- en donderdagavond: 20:00u – 21:30u
Vrijdagavond: 19:00u – 20:00u (conditietraining, verplicht voor wedstrijdvechters)

Tijdens deze les wordt er hard getraind door heren, dames en wedstrijdvechters. Het verbeteren van techniek en snelheid staat centraal, waarbij er ook gewerkt wordt aan kracht en conditie. De les wordt gegeven door een ervaren trainer die je tot het uiterste laat gaan, maar je zult merken, je gaat met meer energie en kracht naar huis dan waarmee je gekomen bent! 

Op vrijdagavond gaan alle remmen los en wordt er hard gewerkt aan conditie en kracht. Dit uur zit bij je maandabonnement inbegrepen en laat je flink zweten. Voor wedstrijdvechters is deze training verplicht. 

Personal Training: 50 euro per uur, op aanvraag
Wil je liever personal training ontvangen? Dat kan. Vul het contactformulier in of neem contact op via info@sportcentrumrebo.nl. Deze training wordt gegeven door Saïd. 

10 - rittenkaart jeugd t/m 15 jaar: 65 euro
Met deze tien rittenkaart heb je recht op 10 losse lessen naar keuze.

10 - rittenkaart volwassenen (vanaf 16 jaar): 70 euro
Met deze tien rittenkaart heb je recht op 10 losse lessen naar keuze.