Trainers

Saïd Ahrazi

Eigenaar, hoofdtrainer, BHV/EHBO

Saïd is de kracht achter Sportcentrum Rebo. Met veel enthousiasme en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling traint hij verschillende groepen en stoomt hij met veel passie de wedstrijdvechters klaar voor het grote werk. Dankzij zijn jarenlange ervaring als wedstrijdvechter, weet hij waar hij over praat en zal je merken dat zijn trainingen doelgericht en vol energie zijn. Saïd is gediplomeerd trainer/coach kickboksen niveau 3.

Patrick Schouten

Jeugdtrainer, bokstrainer, matchmaker, BHV

Patrick is vanaf het eerste uur betrokken bij Sportcentrum Rebo. Zijn liefde voor kickboksen is zichtbaar aanwezig en onvermoeibaar staat hij klaar om de jeugd naar een hoger niveau te trainen. Op maandag traint hij aansluitend aan de jeugd ook de boksgroep. Daarnaast ondersteunt hij de hoofdtrainer regelmatig en matcht hij de wedstrijdvechters, die hij als verzorger ook tijdens de gala’s begeleidt en ondersteunt.

Els Maarleveld

Jeugdtrainer, administratie/financiën, BHV

Els is de regeltante van de sportschool. Wil je lid worden, heb je een vraag, een kinderfeestje, een pleister nodig of wil je gewoon even je verhaal kwijt? Bij Els kan dit allemaal. Daarnaast is ze op de mat te vinden als jeugdtrainer en enthousiast (kick)bokser en gaat ze mee als verzorger tijdens jeugdgala’s. Bewegen is belangrijk, plezier in bewegen ook. Maar denk niet dat je onder het trainen uit kunt komen. Zodra ze de mat op gaat, gaat ze aan en verwacht ze volledige inzet. Els is gecertificeerd trainer Boksend Opvoeden basis.

Nance Koolmees

Jeugdtrainer

Nance is, naast dat ze al jaren enthousiast en betrokken lid van het sportcentrum is, doorgestroomd als jeugdtrainer. Elke woensdag staat ze klaar om de jeugdgroepen te voorzien van een pittige en leerzame training. En wist je dat Nance niet in haar eentje trouw lid is? Haar hele gezin traint fanatiek mee en je zult haar dus regelmatig tegenkomen in de sportschool.

Sandra Groenendijk

Jeugdtrainer

Sandra is begonnen als sportmoeder, later zelf gaan trainen en inmiddels ook jeugdtrainer bij Sportcentrum Rebo. Samen met Nance staat ze wekelijks klaar om de jeugd te trainen. Op de andere dagen is ze te vinden bij verschillende lesuren om zelf te trainen. Een goede voorbereiding is het halve werk, zelf trainen geeft namelijk inspiratie voor de jeugdlessen! Sandra is gediplomeerd Aalo instructeur Kickboksen.

Jan Benschop

Trainer ondersteuner

Jan, in de volksmond bekend als ‘ouwe Jan’, is de veteraan van de sportschool. Zijn ervaring als wedstrijdvechter en verzorger bij wedstrijden, brengt hij graag over tijdens de trainingen. Ook technisch is hij heel sterk, wat maakt dat we veel van Jan kunnen leren. Jan is geduldig, vriendelijk en gedisciplineerd, hij staat klaar voor iedereen en wil het beste in alle leden naar boven halen. Een zeer gewaardeerd lid van Sportcentrum ReBo.